Hair

1979
7,8 63 tys. ocen
7,8 10 1 63443
7,6 39 krytyków
Hair
powrót do forum filmu Hair

uwielbiam te polskie premiery po 30 latach od swiatowej...
oczywiscie nie wspominajac ze w kichach polskich nie graja nawet po 30 latach filmu ale data premiery jest...

ocenił(a) film na 10
_Rayearth

Czemu nie grają, jak grają?
Tylko nie w tych dużych raczej.

Sangria77

po prostu nie spotkalem sie w lodzi jeszcze z tym filmem w kinach.

ocenił(a) film na 10
_Rayearth

http://www.google.pl/movies?hl=pl&near=%C5%82%C3%B3d%C5%BA&dq=%C5%82%C3%B3d%C5%B A+hair&sort=1&mid=ef7168f2df6a8671&ei=Elp4SsyqLZGD_Ab_8bWBBg&sa=X&oi=showtimes&c t=movie-link&cd=1

;)

ocenił(a) film na 10
Sangria77

Film w kinach był. Może nie 30 lat temu, ale z 25 na pewno...:) Teraz wszedł ponownie, ale tylko w "kinach studyjnych".

użytkownik usunięty
_Rayearth

W Łodzi grają w Charlie'm, wiem bo wczoraj byłam na seansie ;>

film widziałam już chyba 10 lat temu- Jeszcze na vhs, poza tym w tvp leciał już kilka razy... warto obejrzeć, jest fantastyczny

ocenił(a) film na 10
_Rayearth

W Krakowie w Kinie pod Baranami jest, jeśli ktoś z tej okolicy by szukał... :)

_Rayearth

nie ma jak to czekać na film 30 lat... hehe... to tylko w polskich kinach....za naszych królów

Milena122222

30 lat temu to nie było Was na świecie, więc nie jęczeć jak prosiaki tylko zapierdalać do kina póki grają.

ocenił(a) film na 9
_Rayearth

Ja wole te premiery po conajmniej 70 latach jak "gabinet doktora Caligari" ; "Przeminęło z Wiatrem" ; "Metropolis" czy "Dyktator" świetny pomysł na puszczanie ich w kinach. Ja byłem na psu andaluzyjskim w kinie i było świetnie, niesamowita podróż w czasie jak sie ujarać

_Rayearth

W 1982 roku grali go w Kinach w całej Polsce. Bylem z 10 razy. Ostatnio kilka razy w TV