Moim zdaniem jedna z jej najlepszych ról, a jej piersi w tym filmie są jedyny z najpiękniejszych w Hollywood.
Nie wiem czy taką wysoką, kwestia gustu. Tylko wydaje mi się, że cenisz bardziej jej piersi niż talent aktorski. Dla mnie świecenie cyckami nie spowoduje, że docenię kogoś talent aktorski. Aktorki filmów erotycznych i xxx także mają ładne piersi...
ale to Ty zacząłeś gadać o talencie, ja wciąż opowiadam o piersiach które w tym filmie są jednymi z najpiękniejszych jakie widziałem w kinie.
Tak. Bo zagrała dobrze. Nie zagrała wyśmienicie, bo w dużej mierze zagrała tam najmniejszą role. Taką cichą myszkę.
A dasz radę napisać mi 3 filmy w których zagrała najlepiej w swojej karierze? Chętnie je obejrzę i być może bardziej ją docenię jako aktorkę.
Gusta są różne, a ja nie będę narzucał Ci swoich. Pooglądaj z nią filmy to sam po oceniasz.
Wiem, że są gusta, ale liczyłem, że jako fan piersi i samej aktorki polecisz mi chociaż z 3 filmy w których wypadła wg Ciebie najlepiej. Filmografii nie ma małej stąd obejrzenie wszystkich filmów z jej udziałem jest czasochłonne i możliwe, że nawet nieopłacalne. W takim razie pozostaje mi liczyć na szczęście, że trafię na tą lepszą rolę. Na pewno muszę sobie przypomnieć rolę z "American History X" oraz komedie z Chevy Chase'm (seria National Lampoon's).