Hair

1979
7,8 63 tys. ocen
7,8 10 1 63443
7,6 39 krytyków
Hair
powrót do forum filmu Hair

TOP 10 Nowosci

ocenił(a) film na 8

Dlaczego film znajduje sie w TOP 10 nowosci przeciez to musical z lat 70 :/

Matgol

bo w Polsce dopiero teraz wszedł do kin?

Matgol

a co masz do tego ze jest na liscie nowosci?

Matgol

jest on dla nas nowością w kinach, dlatego

vector1996

nie widze sensu puszczac filmow w kinie 30 lat po premierze. wszyscy zainteresowani i osoby do ktorych jest skierowany i tak juz go widzieli.

ocenił(a) film na 10
brsk123

A czy ty w ogóle ten film widziałeś, czy tylko kuje cię w oczy data?

Matgol

Jeśli puszczają to znaczy że ludzie na nie chodzą.
Zawsze te durne tematy powstają.

ocenił(a) film na 6
Tomtrade

wiedzę, że chyba nie kumasz o co biega. Lista nazywa się top NOWOŚCI więc chyba nie ma różnicy czy film jest w kinie czy nie, ważne, że ma 30 lat więc chyba nie jest zbyt NOWY!! A głupie tematy powstają właśnie przez takich jak ty, którzy nie wiedzą o czym piszą. Ja się zgadzam zupełnie z postem Bozysluga, że filmu nie powinno być na tej liście jeszcze na 1 miejscu...

ocenił(a) film na 8
savolta

To zależy jak definiujesz słowo nowy. Dla mnie nowość to wszystko co powstało po 1900... No bo co to jest te 100 lat?

savolta

przeciez ten film jest tu celowo umieszczony na tej liscie-Ameryce Obamy marza sie tamte "kudlate łajzy"cytata z rambo 1,ktorymi mozna bylo manipulowac.

Matgol

To jeszcze nic. Ten film JUŻ LECIAŁ w kinach jakieś 25 lat temu, a poza tym masę razy był puszczany w telewizji XDDDDDD

ocenił(a) film na 8
Matgol

jak go puszczali w kinach to mnie nie było jeszcze na świecie :P
I nie słyszałam o nim wcześniej, więc dla mnie to nowość i bardzo chętnie bym go obejrzała :)

ocenił(a) film na 9
M_A_G_D_A

obejrzyj,na prawdę warto, jest to piękny film o uniwersalnych wartościach z naprawdę dobrą muzyką

Matgol

Rany. Co wam przeszkadza, że tam jest. Cały ten dział top nowości opiera się na datach premier w POLSCE i idź teraz programisto zmieniaj wszystko dlatego, że ludziom się nie podoba, że ten film jest stary a nie nowy.

ocenił(a) film na 7
kaczy_dziup

wszystko jedno. w każdym razie jest świetny i warto zobaczyc. gdybym nie miała na vhs wybrałabym się do kina.

ocenił(a) film na 6
kaczy_dziup

nie w tym rzecz;) mi to wcale nie przeszkadza ale po prostu ta lista się powinna inaczej nazywać to wszystko;)

ocenił(a) film na 1
Matgol

A mi przeszkadza, wchodząć na nowości chce zobaczyć nowości a nie odgrzewy z przed 30 lat

ocenił(a) film na 9
Matgol

Do naszych kin wszedł końcem lat 80-tych,sam byłem na nim z 15 razy.Jest genialny,mam go od jakiegoś czasu na DVD i co jakiś czas oglądam.Oczywiście nie powinien być w TOP 10 nowości,ale zasługuje by być w ogólnym TOP 10 na wysokim miejscu.

ocenił(a) film na 9
paka_p

oczywiście końcem lat 70-tych,albo na początku 80(skleroza?)