Dlaczego film znajduje sie w TOP 10 nowosci przeciez to musical z lat 70 :/
nie widze sensu puszczac filmow w kinie 30 lat po premierze. wszyscy zainteresowani i osoby do ktorych jest skierowany i tak juz go widzieli.
wiedzę, że chyba nie kumasz o co biega. Lista nazywa się top NOWOŚCI więc chyba nie ma różnicy czy film jest w kinie czy nie, ważne, że ma 30 lat więc chyba nie jest zbyt NOWY!! A głupie tematy powstają właśnie przez takich jak ty, którzy nie wiedzą o czym piszą. Ja się zgadzam zupełnie z postem Bozysluga, że filmu nie powinno być na tej liście jeszcze na 1 miejscu...
To zależy jak definiujesz słowo nowy. Dla mnie nowość to wszystko co powstało po 1900... No bo co to jest te 100 lat?
przeciez ten film jest tu celowo umieszczony na tej liscie-Ameryce Obamy marza sie tamte "kudlate łajzy"cytata z rambo 1,ktorymi mozna bylo manipulowac.
To jeszcze nic. Ten film JUŻ LECIAŁ w kinach jakieś 25 lat temu, a poza tym masę razy był puszczany w telewizji XDDDDDD
jak go puszczali w kinach to mnie nie było jeszcze na świecie :P
I nie słyszałam o nim wcześniej, więc dla mnie to nowość i bardzo chętnie bym go obejrzała :)
obejrzyj,na prawdę warto, jest to piękny film o uniwersalnych wartościach z naprawdę dobrą muzyką
Rany. Co wam przeszkadza, że tam jest. Cały ten dział top nowości opiera się na datach premier w POLSCE i idź teraz programisto zmieniaj wszystko dlatego, że ludziom się nie podoba, że ten film jest stary a nie nowy.
wszystko jedno. w każdym razie jest świetny i warto zobaczyc. gdybym nie miała na vhs wybrałabym się do kina.
nie w tym rzecz;) mi to wcale nie przeszkadza ale po prostu ta lista się powinna inaczej nazywać to wszystko;)
A mi przeszkadza, wchodząć na nowości chce zobaczyć nowości a nie odgrzewy z przed 30 lat
Do naszych kin wszedł końcem lat 80-tych,sam byłem na nim z 15 razy.Jest genialny,mam go od jakiegoś czasu na DVD i co jakiś czas oglądam.Oczywiście nie powinien być w TOP 10 nowości,ale zasługuje by być w ogólnym TOP 10 na wysokim miejscu.