Hair

1979
7,8 63 tys. ocen
7,8 10 1 63443
7,6 39 krytyków
Hair
powrót do forum filmu Hair

Oczywiście bardzo się cieszę że będę mógł ten film zobaczyć w kinie (do kina studyjnego które ostatnio odkryłem pewnie trafi dopiero za pół roku, ale jestem cierpliwy), ale fakt premiery najpewniej przyczyni się do spadku tego filmu w "top świat". Wielu po prostu szlak trafia że w rankingu "top nowości" jest film starszy od nich, a jak już zauważyłem bardzo duża grupa osób patrzy wyłącznie na ten ranking gdyż dla nich oglądanie "innych staroci" to grzech śmiertelny. Mam nadzieję że się mylę...

ocenił(a) film na 8
Lucky_luke

O proszę, a nie mówiłem, średnia już spadła z 8,45 do 8,41 i to w pierwszym dniu.

Lucky_luke

masz rację, tak samo było Gabinetem Doktora Caligari, średnia spadła diametralnie

ocenił(a) film na 8
Justyna_0288

Dokładnie. Spadek o blisko 400 miejsc niczym normalnym nie był...

By the way, może zróbmy konkurs pt. "Na którym miejscu w rankingu zatrzyma się 'Hair'?" Nagroda - pacyfka, skręt gandzi i bilet w jedną stronę do Wietnamu. Poczta Polska po drodze i tak zagubi przesyłkę więc nie liczcie na nagrodę...

Obstawiam 397...

ocenił(a) film na 10
Grifter

Chrzanić rankingi, po tej niby-premierze widać przede wszystkim napływ głupich wpisów. Jak kiedyś tu zaglądałam, to jednak był lepszy poziom.
Nie, nie chodzi mi o to, czy komuś film się podoba czy nie, tylko o stylistykę komentarzy a la onet.pl