niesamowity musical, jeden z moich ulubionych. dziwię się, że aż tyle
tutaj negatywnych opinii
Dokładnie, znakomity film, świetna muzyka, która od usłyszenia po raz pierwszy, kilka lat temu, towarzyszy mi do dziś. Ludzi którzy w innych wątkach równają film z ziemią to ja się boję. To chyba jakieś ckm-y mające problem z odcięciem własnych, nie wnikajmy już jakich, poglądów, od filmu jako dzieła, jego tematu oraz wydarzeń, które były dla niego inspiracją. Film polecam, warto go znać
A czego się spodziewałeś? Przecież masa chłopaczków typu "czcij karabin" po necie chodzi. Ja nawet tu nie zaglądnęłam, a już w trakcie oglądania wiedziałam, że dowiem się, iż film jest:
- żydowski
- masoński
- KGBowski
- komunistyczny
- bezbożny (za to wojna jest zajebiście "bożna", szczególnie w chrzescijaństwie - pacyfistycznej religii)
- lewacki
No ale cóż zrobić. Niektórzy poprostu nie uważają na lekcjach historii i apelach patriotycznych i myślą, że w tym całym upamiętnianiu cierpienia narodu polskiego chodzi o to, że wojna była fajna (a nie wręcz przeciwnie). Tacy ludzie byli, są i będą - poprostu potrzebują kogoś do nienawidzenia :)
A musical jest wspaniały i nie dziwię się, że ma na świecie tylu fajnów :) Pozdrówy.