Haker

Blackhat
2015
5,4 25 tys. ocen
5,4 10 1 24692
5,4 20 krytyków
Haker
powrót do forum filmu Haker

użytkownik usunięty

Jak to możliwe, że reżyser klasyka pod tytułem Gorączka, dobrego Zakładnika i bardzo dobrych Wrogów publicznych nakręcił taki mega gniot jak Haker. W głowie mi się to nie mieści. Haker to pod każdym względem shit. Już nawet ciężko przyrównywać to do kina klasy B. Bardziej pasuje to wrzucić do jednego wora z Klanem, M jak miłość czy innymi produkcjami z dreszczykiem emocji i zabójczymi kartonami. Hemsworth to drewno ale do Jamesa Hunta czy Thora pasował idealnie i całkiem zgrabnie mu te postaci wyszły. W hakerze to się wije, poci, sapie żeby wykrzesać z siebie jakieś niewielkie pokłady warsztatu aktorskiego. Z resztą reszta obsady wcale lepsza nie jest. Najlepsze są cing ciongi które angielskiego to uczyły się z opakowań płatków śniadaniowych. Poziom ich aktorstwa sięga dna. Tak jałowych dialogów to już dawno w wysokobudżetowej produkcji hollywood nie słyszałem. Nie wiem może to kwestia montażu w movie makerze ala brazylijska telenowela ale no nie da się tego oglądać - poziom żenady jest zbyt wysoki. Wytrzymałem godzinę, zwykle kończę oglądać nawet największe gnioty ale nie wiem czy tu wytrzymam. Gdyby nie reżyser to pewnie wyłączyłbym to arcydzieło po 30 minutach.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa