PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33034}

Halloween: Powrót

Halloween: Resurrection
2002
5,2 9,7 tys. ocen
5,2 10 1 9697
3,8 12 krytyków
Halloween: Powrót
powrót do forum filmu Halloween: Powrót

Bzdura!

użytkownik usunięty

Nie wiem w jaki sposób Myers zmartwychwstał.Przykleił sobie głowę,czy co(dla niewtajemniczonych-siostra mu łeb odrąbała)?Dla mnie to będzie kompletna bzdura.Jaki sens ma kręcenie tak nielogicznego filmu?

użytkownik usunięty

__________---________-
WŁAŚNIE ONI WYMYŚLILI, ZE MICHAEL ( W H'20) PODŁOŻYŁ DO KARETKI POLICJANTA, A SAM UCIEKŁA, JEMMIE NIE WIEDZIAŁA, ŻE TO POLICJANT I WIESZ .....
A TAK W OGOLE TO WIDZIAŁEM URYWKI, ALE NIE CAŁY BO NIE MAM NAPISÓW. ALE MOŻE BYĆ FAJNY

ocenił(a) film na 8

a właśnie...
że to nie rzadna bzdura...mogę ci powiedzieć , że myślami błądzisz...tak , owszem Michael żyje i teraz zabija nadal...

ocenił(a) film na 7

ludzie najpierw patrzcie na film
LOL najpierw zobacz film a nie komentuj filmu ktorego jeszcze nie widziales, na poczatku filmu jest wyjasnione ze ten mayer ktoremu odciela glowe to nie on ! tylko pielegniarz or sth ze szpitalu a nie mogld dac znac ze on jest ze szpitala bo mayers go dusil i mial struny glosowe zniszczone dlatego wyciagnal reke do niej bo prosil o pomoc no ale skad miala wiedziec i mu urbala leb a on mial 3 dzieci i Mayers zyje wiec najpierw zobacz film a potem komentuj k ? : /