Halloween 4: Powrót Michaela Myersa

Halloween 4: The Return of Michael Myers
1988
6,2 6,8 tys. ocen
6,2 10 1 6840
5,4 11 krytyków
Halloween 4: Powrót Michaela Myersa
powrót do forum filmu Halloween 4: Powrót Michaela Myersa

Powiem tak

ocenił(a) film na 7

Film jest bardzo dobry, został klimat z poprzednich części. Nie będę się czepiał, że Michael ostro przypakował, ale dostał ostrego speeda.
[Wątki spojlerowe]
Jak dziewczynka uciekła z tego domu to Michał nawet za nią nie raczył pierdnąć. Potem spotkał ją doktor i poszli do szkoły a On już tam był. Inny przypadek to ten po wyjściu ze szkoły. Po podduszeniu gaśnicą Darlene wyszła z dziewczynką i spotkała wieśniaków. Myers prze teleportował się w tym czasie pod samochód.

Ale za całokształt 8/10 :3

ocenił(a) film na 5
Kamil1519

Taaa, kupa śmiechu z tych scen, które wypisałeś. Resztę ogląda się z uśmiechem politowania. Miałem dać 4, ale podwyższyłem o jedno oczko za zakończenie. :)

ocenił(a) film na 8
Kamil1519

Film byłby świetnym horrorem, gdyby właśnie wyeliminować super moce teleportacji Majkela i jego nadprzyrodzoną moc zgniatania ludzkiej czaszki przy pomocy tylko jednej ręki. Powiem że po obejrzeniu czterech jak dotąd filmów z serii Halloween to ten mi się podobał najbardziej. Świetny klimat i całkiem trzeźwo myślące postacie :) 8/10!

ocenił(a) film na 7
marza4366

Michael to czyste zło. To nie był człowiek - pamiętajcie o tym :) Film jak dla mnie rewelacja. No i końcówka. Osobiście najbardziej przeraziła mnie w całym filmie. Szczególnie reakcja dr. Loomisa.