Han Solo: Gwiezdne wojny - historie

Solo: A Star Wars Story
2018
6,7 80 tys. ocen
6,7 10 1 80243
6,2 56 krytyków
Han Solo: Gwiezdne wojny - historie
powrót do forum filmu Han Solo: Gwiezdne wojny - historie

...

ocenił(a) film na 4

Nic dobrego z tego nie będzie, co najwyżej będzie to bezsensowny skok na kasę, tak jak mocno średni "Rogue One".

ocenił(a) film na 10
Norat

Skąd u ciebie takie czarnowidztwo ?? Rogue One" jest znacznie lepszy niż mierne TFA

I poczekaj na maj z negatywnymi odczuciami a nie teraz

ocenił(a) film na 4
Gokussb

"Rogue One" nie wnosi do uniwersum SW nic ciekawego, mamy tam przeciętnych, nijakich bohaterów, o których po seansie w ogóle się nie pamięta. Komputerowo wygenerowany Tarkin - śmiech na sali. Może tylko końcówka była naprawdę dość dobrym poziomie, z mocnym wejściem Vadera.

Podejrzewam, że tak samo nieciekawy będzie film o Hanie Solo. Po prostu - takie są moje odczucia.

ocenił(a) film na 10
Norat

Zamiast tak dramatyzować poczekaj na premierę w maju . Takie tematy np twój to tylko śmietnik na forum

zajrzyj na forum Rogue One" i przekonasz sie że ma ten film ma sporo zwolenników . Ten film jest od miernego TFA znacznie lepszy

ocenił(a) film na 4
Gokussb

No i co z tego, że ma swoich zwolenników? To znaczy, że mam im wszystkim przytakiwać? Ja mam swoje zdanie. A poza tym nigdzie nie dramatyzuję, ty coś nadinterpretujesz.

TFA też ma swoich zwolenników, nie bądź taki przesadnie jednostronny.

ocenił(a) film na 10
Norat

No to z tego że łotr 1 nie jest tak średnim filmem jak sie spodziewasz . Co do TFA to jego zwolennikami nie są starsi fani star wars tylko młode pokolenie które dopiero co zaczyna przygode z star wars .

TFA to nowa nadzieja w odświeżonej wersji ,zaś tlj to mieszanka epizodu V i VI . I to drugi najgorszy sw , ale młode pokolenie też to lubi .

ocenił(a) film na 10
Norat

Licze że film Han Solo gwiezdne wojny historie sprawi że TFA i tlj będą zaorane i sie schowają