Niedługo wydanie Br i Dvd i zamierzam obejrzeć. Moje pytanie , jesli faktycnie założymy że jest to młodsza wersja Hana ( z tąd wygląd ) to cała reszta dzieje się faktycznie w świecie znanym nam gwiezdnych wojen ??? Rozumiem ze nie ma tutaj epickiej historii fabuła jest prosta itd ale czy chociaż jest klimat SW i czy czuć że dzieje się to wszystko w znanym nam uniwersum? Czy też nagle odlecieli ze stylistyka powiedzmy w stronę strażników Galaktyki ?
Moim zdaniem daje rade :) tylko podejdź do filmu bez oczekiwań. Nie oczekuj że dostaniesz coś na miare TESB
Ja też już widziałem i uważam że jest to film sensacyjny na zasadzie jazda bez trzymanki w Świecie SW, kompletnie nie ma ducha IX-logii, żadnych Jedi mieczy świetlnych i bardzo dobrze bo nie o tym jest ten film . Jak sie przeboleje Ehrenreich'a albo założy że tak wyglądał o 10 lat młodszy Solo niz w Nowej Nadzieji to mozna spokojnie oglądać i tak jak pisza przedmówcy film jest naprawdę dobry - wlasnie dzieki temu ze jest inny i nie jest w stylu gwiezdnych wojen. Jedyne co go łączy z resztą filmów to świat i postaci nic poza tym ;) A ja lubie nowosci zamiast klepanie tego samego patrz ( TFA ). No i wdać że był planowany jako część większej całości która nigdy nie powstanie bo film klapę finansową zaliczył. szkoda.