Niestety, nie widzę tego. Meh.
https://www.youtube.com/watch?v=9Szts88zY4o
Jest już też pełen zwiastun!
https://www.youtube.com/watch?v=dNW0B0HsvVs
Więcej zwiastunów: Facebook i Twitter Trailery Srailery
Trochę dziwnie się czułem ( jak na gwiezdne wojny) oglądając ten teaser , jakby to nie był ten sam świat . No ale się zobaczy , się oceni ( dobrze że przynajmniej coś wreszcie pokazali :) .
Ufff już się bałem o ten film. 0 wiadomości, na szczęście teaser wszystko naprawił. Scena sokoła w kłębach chmur, scenografia Rogue one i ten robot ;) w każdym filmie musi być jakiś zabawny robot. Nakręcili hype'a oj nakręcili. Maj już czeka na wizytę w kinie
Nie pasuje mi ten gość do Hana i ogólnie jedno wielkie MEH. Do Rogue One też sceptycznie podchodziłem, ale tam nowa twarz była ok, historia dość logiczna i pasowała do całości SW. Solo pewnie skończy gdzieś między 5 a 6 na 10.
Trailer nie zmienił mojego nastawienia do filmu - ok, mają jakiś pomysł, ale mnie to nie przekonuje na tyle, żeby iść do kina, nie po TLJ. Po pierwsze aktor grający Hana - może być super aktorem może być podobny, ale po tych paru scenach jak dla mnie nie pasuje do roli, albo nie gra tak żeby przekonał mnie że to Han Solo. Po pierwsze, Harrison ma jakąs taka swoją charyzmę, pewnośc siebie, tego nawet chyba nie da rady zagrać, albo to masz albo nie, a u nowego aktora jakoś tego nie widzę (to tylko moje zdanie). A już taki np. Lando w futrze, pokazujący sie w trailerze przez pol sekundy, to cos ma, tę charyzmę. Po drugie, 'nowy' Han rozmawiający z Emilką: "ja jedna wiem kim jesteś" Han (zdenerwowany, jakby przestępował z nogi na nogę): "tak? a kim?".. No kurczę, to ma być Han? Pewny siebie przemytnik, ktory sam jest sobie panem i przed nikim sie nie kłania? Robi maślane oczka i poci się i prawie jąka przed kobietą? (Aktorka potwierdziła w wywiadzie ze bedzie romantyczny podtekst dla ich znajomości) ech jakoś tego nie widzę.. Może się wybiorę to kina jeśli recenzje ludzi ktorzy krytykowali TLJ beda pozytywne, ale watpie że tak sie stanie
tlj będzie zawsze krytykowany przez ludzi i nigdy nie zmienimy zdania na pozytywne .
''Po pierwsze aktor grający Hana - może być super aktorem może być podobny, ale po tych paru scenach jak dla mnie nie pasuje do roli, albo nie gra tak żeby przekonał mnie że to Han Solo ''
Obejrzyj wcześniejsze filmy z udziałem tego młodego na hana solo to może zmienisz zdanie .
''Harrison ma jakąs taka swoją charyzmę, pewnośc siebie, tego nawet chyba nie da rady zagrać, albo to masz albo nie, a u nowego aktora jakoś tego nie widzę ''
Za bardzo sie do twarzy forda przyzwyczaiłeś