Przed filmem Więzień Labiryntu Lek Na Śmierć ma być pokazany czyli już na dniach
Zwiastun pewnie pokażą w połowie kwietnia, tak jak w przypadku poprzednich trzech filmów. Nie rozumiem, czemu nie chcą przesunąć premiery... Ja teraz czekam tylko na 20 minut usuniętych scen z "Ostatniego Jedi" i na jakieś przyzwoite wydanie cyfrowe (niestety mi film z kin zdjęli, a ta wersja nagrywana z kina delikatnie mówiąc jest beznadziejna, ale nie zostaje mi nic innego). Tego "Hana Solo" prawdę mówiąc mam gdzieś, ale tak samo było w przypadku "Łotra 1", a ostatecznie film mi się bardzo spodobał...
Zwiastun tak ale teaser wcześniej... Hmmm co do przesunięcia premiery wątpię czy to zrobią bo film ponoć jest w takich tarapatach że,do grudnia by się nie wyrobili a co za tym idzie? To że mogłoby to zmienić datę premiery ep. 9
Więc raczej dadzą nam mało dopracowany film w maju i ostatecznie nie ważne dla nich będzie czy film będzie gniotem czy też nie...
No na 20 minut tych usuniętych scen też czekam tylko oby się nie skończyło to jak z scenami usuniętymi z TFA że będą nijakie i pytanie czy te sceny będą w kwietniu na blu ray czy będzie trzeba czekać albo się nie doczekamy jak z Łotra 1
Spisali film na straty. Chcą się go pozbyć, by móc się skoncentrować w pełni na ostatniej części sagi. Nie ma innego wytłumaczenia.
Co do usuniętych scen, to w przypadku "Przebudzenia Mocy" też zapowiadali jakieś dwadzieścia minut usuniętych scen, a ostatecznie pokazali niecałe sześć minut, razem z tą niepełną sceną z podziemi w zamku Maz Kanaty i z Unakarem Pluttem na Takodanie (łącznie osiem krótkich scen). Oby tutaj nie zrobili takiej niespodzianki... Jak dotąd najwięcej usuniętych scen pokazali z "Ataku Klonów", czyli 15 minut i 15 sekund. Oby "Ostatni Jedi" pobił rekord nie tylko długości samego filmu, ale też usuniętych scen...
No nie ma... W chinach też Han Solo jest hejtowany przez to że ep VIII im się nie podobał
No zapowiadano a to co dostaliśmy z scen usuniętych z TFA woła o pomstę do nieba. No liczę że dadzą te 20 minut bo TLJ zamierzam kupić na blu ray :) film widziałem tylko raz w kinie :( nie w IMAX i żałuję więc blu ray muszę go mieć a moja praca w Holandii pozwoli mi na tak fantastyczny wydatek do rego telewizor led :) i kosmos. Ale przed tym pewnie zaliczę wersję cyfrową która ma być już w marcu :)