A na pewno nie z tym aktorem który ma się wcielić w hana to będzie film dla gimbazy z lalusiem w roli głównej nie dla fanów serii jak już chcą kręcić to niech nakręca serię o starej republice z charyzmatycznymi aktorami ala javier bardem który nie ma nic z księcia z bajki ala disney mroczny film w Universum star wars dla prawdziwych fanów a nie dla gimbazy
Daniel Craig miał być beznadziejnym Bondem,Tom Hardy Mad Maxem ,Bale Batmanem etc.Dajcie żyć i chociaż szanse gościowi.
Po prostu forda nikt w tej roli nie zastąpi na pewno nie ten gościu więc dla mnie próba nakręcenia przygód młodego solo bez harissona jest skokiem na kasę a jak już tak jej pragną to moim zdaniem lepsza była by historia starej republiki i to bym chętnie obejrzał
A nie pomyślałeś może ; że Harrison ford nienawidził swej roli jako Han Solo ??? . Widziałem mase filmów z udziałem tego młodego i to dobry aktor
Lubić nie musiał ale zagrał tak że stworzył kultową postać co do młodego nie przeczę że źle gra tylko że nie pasuje fizycznie do roli solo a ogólnie to skok na kasę
Taka krytyka że młody nie pasuje na role Hana Solo ,nie pasując fizycznie NIE MA podstaw . Trzeba poczekać aż film ujrzy światło dzienne ,a nie przed filmem wyrażać krytykę .
Ja liczę na to że ten film sprawi że TFA sie schowa i być może star wars 8 .
Po prostu nie których nie można zastąpić a tym bardziej tym aktorem disney robi z serii śmiech na sali nowe epizody śmiech to już 4'5'6 odsłona nie porażała ele 100% lepsza od tych nowych dla młodych fantastów którzy na oglądali się avegers może i ok ale dla tych którzy mają koło 40lat już nie za bardzo a teraz chcą zabrać się za solo i co jak nie wyjdzie to będą zmieniać aktorów i mieszać jak w batman czy spiderman co film inny aktor i fabuła to już w ogóle niech nie robią ciekawe co będzie w 8 części star wars ona tak jest biegła w mocy bez nauki że latać będzie bo ugryzie ja królik i stanie się super jedi disney z serii filmy dla gimbazy
Zamiast wymyślać bzdury przeczytaj ten artykuł
http://www.antyradio.pl/Film/News/Harrison-Ford-nie-chce-juz-grac-w-Gwiezdnych-W ojnach-17263 .
To może zrozumiesz czemu Harrinson Ford nie zagra w tym filmie ani w żadnym sw
Ale ja nie oczekuję żeby zagrał i wiem że nie lubił swojej postaci historię hana solo już się skończyła i oto mi chodzi żeby nie ogrzewali kotleta z nowym aktorem tylko jak już muszą zabiorą się za nową historię z nowymi bohaterami i wtedy ten młody aktor w niczym mi nie będzie przeszkadzał
A wiozłeś pod uwagę że są fani sw którzy chcą ,poznać losy Hana solo zanim został przemytnikiem , i poznał Czubake , luke Skywalkera obi wana kenobiego ??
Mnie np ciekawią losy młodego Hana Solo przed tymi wydarzeniami . Więc lament nie ma podstaw
Star wars bez jedi to nie star wars są ciekawsze tematy niż solo za młodego tak jak w rogue one brakowało magi star wars tak i w tym wypadku będzie
Skoro jak twierdzisz są ciekawsze tematy niż solo ,to pochwal sie co może być ciekawsze .
Mi brak jedi w rogue one nie przeszkadzało i tu też mi przeszkadzać nie będzie . I bez jedi ja sobie star wars wyobrażam
Wystarczy wejść na Wikipedię star wars i tematów masz mnóstwo zobacz a napewno coś Cię zaciekawi
ale najwidoczniej nie wiesz jednego ; Disney unieważnił poprzedni kanon w tym też Wikipedię star wars .
I robią wszystko po swojemu ,od kiedy sw jest w ich rękach .
To już nie aktualne od dnia kiedy Disney przejął dzieło Lucasa . I przyznaj sie poprostu że ; Nie wyobrażasz sobie nikogo innego w roli Hana Solo .
Wczoraj czytałem że do głównego kanonu będą podchodzić luźno czyli nie odcinają się całkowicie tak jak ty mówisz nie oczekuję kalki w kalkę filmów tylko luźnych adaptacji tematów z świata SW nawet jak coś wymyśla nowego to ok tylko niech się po prostu nie zabierają za hana bo han był tylko jeden (i niech tak zostanie) a wątków nowych do filmu jest multum
Jakie masz wątpliwości przecież jest napisane że autorzy nie wykluczają wątków z legend star wars i mogą się nimi w luźny sposób posługiwać
TFA okazało sie tak mierne że do last of the jedi mam mieszane uczucia .
I bardziej czekam na film o solo
''Ok. obyś się nie rozczarował ocenimy jak obejrzymy ''
I pisze to ktoś kto sam płakał na długo przed premierą sw ... . Przesadzasz koncertowo
Chodź ja też uważam ze tfa było słabe między innym dla tego obawiam się że solo też taki będzie obym się mylił
Zobaczymy co wymyśla w 8 epizodzie bo już gdzieś oglądałem że chcą ożywić vadera i jodę
Gdzieś na youtube już nie pamiętam chodzi o.to że odtwórca anakina zaczął treningi na planie a twórca manekinów który zrobił kukiełki jody też na planie zdjęciowy się znajdował a disney chce niby zrezygnować z części efektów komputerowych na rzecz modeli jakie były w 4'5'6 tak to tłumaczą więc sugerują ich powrót który może być pod postacią duchów z którymi kontaktował sie luke tak jak to robił z obi wan kenoi albo jakieś wydarzenia będą przedstawione z ich przeszłości gdy jeszcze żyli ale nie wiem.czy to prawda
naprawdę dziwny typ z ciebie jest , nie uznajesz hana solo gwiezdne wojny historie i łotr 1 to dla CIEBIE to schizofrenia .
Z takim nastawieniem NIE znajdziesz tu kumpeli .
P.S gdyby całkowicie odcieli się od głównego kanonu to co tam robi luck han itd musieli by wymyśleć zupełnie nowe postacie a tego nie zrobili bo podchodzą luźno do kanonu więc tematy z wiki są jak najbardziej do realizacji
Proste ; film nie ujrzał jeszcze światła dziennego a ty już dramatyzujesz że ford jest niezastąpiony . Nie patrz na to w czarnych kolorach
Nawet disney boji się klapy tego filmu i zastanawia się czy w ogóle powstanie a to daje do myślenia więc nie tylko ja wieszcze klapę
w necie są setki tysięcy informacji np ten co dałeś i minimalne są prawdziwe a to nie
Kiedyś też uważałem że w necie są prawdziwe informacje i sądziłem że to kopalnia wiedzy .
jak poprawnie sformujesz pytanie stosując przecinek i znak zapytania dowiesz sie
młody jeszcze jesteś z czasem zrozumiesz że net zawiera tylko 50 % prawdy a drugie 50 % nie prawdy .