Han Solo: Gwiezdne wojny - historie

Solo: A Star Wars Story
2018
6,7 80 tys. ocen
6,7 10 1 80243
6,2 56 krytyków
Han Solo: Gwiezdne wojny - historie
powrót do forum filmu Han Solo: Gwiezdne wojny - historie

Myślałem, że po Disney'owskich Gwiezdnych Wojnach nic bardziej męczącego się nie pojawi w tym uniwersum.. ale niestety nie miałem racji.. Han Solo: Gwiezdne Wojny historie to już totalna tragedia, ani przez minutę ten film nie jest fajny. Wookie wyglądający jak małpy, romans Lando z robotem? Co to za pomysły..no i tragiczna aktorka Emilia Clarke.

ocenił(a) film na 10
metmaan

''Han Solo: Gwiezdne Wojny historie to już totalna tragedia ''

Widziałeś TFA i TLJ ?? Jak nie to zobacz i zrozumiesz co oznacza totalna tragedia

ocenił(a) film na 2
Gokussb

widziałem, potwierdzam.. piszę właśnie, że te Disneyowskie TFA i TLJ to dna z mułem i gruzem, ale Han Solo dokopuje się jeszcze poniżej tego dna i ryje aż do jądra Ziemi ocierając się o skamieniałe robale :D

ocenił(a) film na 10
metmaan

, ''ale Han Solo dokopuje się jeszcze poniżej tego dna ''
Ok dla ciebie han solo jest dużo gorszy od TFA i TLJ . Dla mnie natomiast Han Solo gwiezdne wojny historie jest od TFA i TLJ owile lepszym przyjemniejszym filmem .

ocenił(a) film na 2
Gokussb

dla mnie kolejna bajeczka bez klimatu Star Warsów.. takie tam latanie, strzelanie, ściganie się.. fabuła zrobiona tak żeby z tego jeszcze jakaś gra powstała, zresztą tak jak i wszystkie produkcje Disneya..w ogóle Disney zabierając się za kultowe produkcje nie powinien ich tak kaleczyć. Zniszczyli Gwiezdne Wojny, zabrali się za Star Treka i też zrobili z niego paradę równości.. dobrze, że przynajmniej Władcy Pierścieni, Hobbita, Matrix i Terminatory zostawili w spokoju, na razie :D

ocenił(a) film na 10
metmaan

dla mnie kolejna bajeczka bez klimatu Star Warsów.
Cóż dla ciebie film o solo jest bez klimatu a dla mnie jest .

''Zniszczyli Gwiezdne Wojny ''
Zgadzam sie z tym częściowo co do TFA i TLJ . Natomiast co do han solo gwiezdne wojny historie nie .

Widziałeś łotr 1 gwiezdne wojny historie ?? Jak nie to zobacz

''zabrali się za Star Treka ''
Star trek chyba NIE jest własnością Disneya

''Matrix i Terminatory zostawili w spokoju, na razie :D ''
To jest nierealne by do tego doszło

ocenił(a) film na 2
Gokussb

widziałem wszystkie Gwiezdne Wojny, a Star Treki ostatnie zrobił JJ Abrams (ostatnie - nowe części).. on jest od Disneya, zresztą nowe Gwiezdne Wojny to on reżyseruje.. a co do Matrixów, Terminatorów itp. to u nich wszystko możliwe, bo Disney wykupuje kolejne marki, więc nie mów hop..

ocenił(a) film na 10
metmaan

''widziałem wszystkie Gwiezdne Wojny ''
Ok . To które sw jest według ciebie najlepsza a które najgorsze ?? .

Według mnie najlepszymi sw są epizody 1-3 han solo gwiezdne wojny historie łotr 1 . Nowa Nadzieja Imperium Kontratakuje Powrót jedi .

Zaś najgorsze sw to TFA i TLJ .

ocenił(a) film na 2
Gokussb

Po kolei (ocena w %, gdzie 100% to max)
Epizod 1 Mroczne Widmo - 80%
Epizod 2 Atak Klonów - 90%
Epizod 3 Zemsta Sithów - 90%
Epizod 4 Nowa Nadzieja - 100%
Epizod 5 Imperium Kontratakuje - 100%
Epizod 6 Powrót Jedi - 95%

Cała reszta (czyli Disney Wars) - 3% - bo to już nie Star Wars tylko propaganda poprawności politycznej i fabuła spłycona do zera.. Może "Łotr 1" dostałby ode mnie tak z 30%..