Hannah Montana. Film

Hannah Montana: The Movie
2009
5,5 35 tys. ocen
5,5 10 1 34999
3,2 9 krytyków
Hannah Montana. Film
powrót do forum filmu Hannah Montana. Film

Ludzie zastanowcie się na chłopski rozum..
Nie widzieliście tego filmu. Skąd wiecie czy 'Hannah Montana: The Movie' jest gniotem? Po tym, że Wam się wydaje? Wydawać to Wam się może dużo rzeczy. Z całym szacunkiem ale nie macie prawa oceniać filmu skoro go nie widzieliście. Obniżacie mu tylko ocenę co odstrasza ludzi kilkanaście razy mądrzejszych od Was!

ocenił(a) film na 7
kylu4

Córa mnie wyciągnęła na ten film. W sumie nawet ok. Trochę się pośmiałam a Miley niczym lepszym, nie zabłysnęła :)
Nie jest źle :) Tylko ta dzieciarnia w kinach która szepcze, szeleści i ogólnie ma chyba słabe trzymanie moczu (rekordzistka chyba z 5 razy latała :D ) :)

Anekxxx

A dla mnie to po prostu żal.

ocenił(a) film na 7
Zielonoo

nie ma to jak odswiezyc stary temat glupim postem

ZAL

dolce8

Sama nie przepadam za produkcjami Disneya, ale to jest film dla ludzi w przedziale 11-13lat nie spodziewajcie się ambitnego kina. Miejmy tylko nadzieje, że przyjdzie czas kiedy i dzisiejsi fani HM czy HSM sięgną po wartościowsze filmy.

Anekxxx

Fajny tyłek ma

kylu4

Boże...

Kiedyś Disney produkował takie wspaniałe filmy! Dzisiaj same ,,Montany" i inne muzyczne szkoły, których fani nie wyszli jeszcze z podstawówki. Nie mówiąc już o naszym pięknym, polskim języku, który kaleczy dzisiejsza młodzież (weszłem, przyszłem -.-).

Disney powinien wypuścić na rynek książkę ,,Słownik ortograficzny i interpunkcyjny języka polskiego" z HM na okładce. Sprzedał by się szybko, a dzieciaki by się czegoś nauczyły.

Niech wracają czasy ,,Króla Lwa" i ,,Pięknej i Bestii"! Dzisiaj młodzież wychowuje się na ,,Hannah Montannach" i ,,Władcach Much".