bardzo dobry film, polecam go wszystkim fanom Miley i Hanny, film nie był do końca śmieszny były momenty kiedy chciało mi się płakać, a muzyka po prostu super,ja uwielbiam: Dream, The climb i Let,s get crazy. Film był naprawdę piękny.
Zgadzam się z tobą, bardzo dobry film, ja się nawet wzruszyłam, gdy Miley śpiewała piosenkę "The Climb", i dobrze, że nie był do końca śmieszny, zdarzały się chwile refleksji
he he ja jestem chłopakiem a mi sie nawet spodobał;) nir które teksty jej:D i uważam że jest śliczna i ładnie zagrała:D bardzo mi sie podobał:) bo Serialu nie polecam:/
Ja dalem 6/10, niezle kino familijne, muzyka tez, ogolnie przyjemnie sie ogladalo. Nie jestem jakims fanem Hanny Montany, przed obejrzeniem filmu nie wiedzialem nawet ze jest az tak slawna. Ale ze lubie ogladac roznego rodzaju kino, od horrorow gore, do komedii postanowilem zapoznac sie i z tym tematem. W sumie nie zawiodlem sie, dostalem to czego oczekiwalem, milosc, jakis tam dylemat, troche humorystycznych watkow, dobra muzyka, happy end. Zaloze sie ze gdyby zamiast Miley Cyrus wystepowala jakas inna aktorka, nie byloby takiej burzy i poniewierania tego filmu. Serialu nie ogladalem, ale film jest niezly.
Z głupiej małolatki zrobiono mega gwiazdę , bóstwo .....
Dzieci mają ją za idolkę , ale co ona takiego ma w sobie?
Ten doj***ny disnej czanel promuje bogate , rozpieszczone bachory a polskie dzieci ciągną pieniądze od rodziców na bezwartościowe gadżety z haną fontanną , sraj skul muzikalami i tego typu gównami...
' Dzieci mają ją za idolkę , ale co ona takiego ma w sobie? '
pewnie to czego ty nie masz, zeby zostac idolem dzieciakow :(
Co druga nastolatka w Polsce mogła by taką "idolką" zostać...
Tylko że te psełdogwiazdeczki z disnej czanel mają bogatych i ustawionych rodziców i w przyszłości sami tak ustawią swoje dzieci.
Jesteś biedny to będziesz biedny choćbyś miał sto talentów to kariery w disnej czanel nie zrobisz....
Ta banda dzieciarni z disneja nie ma żadnych talentów , ani muzycznych , ani aktorskich .Oni się tylko pod szczęśliwą gwiazdą urodzili....
Tu przyznaje racje, kazdy moglby zagrac w HM i mysle ze nie odstawalby poziomem od innych aktorek/ow, ale trzeba miec to cos, zeby dzieciaki tak cie kupowaly i 'kochaly', tak mysle. Jest wiele gwiazd disney'a, ale tylko jej udalo sie wybic tak daleko i zarobic tak duzo.
no racja tak jest w Disneyu niestety, mówisz że polskie dzieci ciągną kasę od rodziców na gadzety Miley a dziwisz im sie?? Przeciętne polskie dziecko nastolatki i nawet mężczyzni mogą pomażyć o takiej karierze jaką zrobiła Miley bo wiecie jak u nas jest w Polsce u nas nastolatka ma szanse na zrobienie tylko kariery w Polsce ale chcę kiedyś doczekac takich czasów jak znajdzie sie kiedyś ktoś taki kto z Polski zrobi karierę taką jak Miley,noi my niestety nie mamy tej szansy zagrać bo pierwszeństwo zawsze mają ci bogaci promowani na skalę światową my tylko możemy im głosu użyczyć...