PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107882}
8,0 85  ocen
8,0 10 1 85
Hannibal the Conqueror
powrót do forum filmu Hannibal the Conqueror

Z tym podtytułem...

użytkownik usunięty

... to już dowalili :) Od razu wiadomo czego się można spodziewać.
Chyba że producentom pomylili sie bohaterowie i ma to być trzecia odsłona Conana... "Conan The Conqueror" - to brzmi nieźle. Diesel mięśnie ma, tupecik mu się jakiś sprawi, no i do grania naszego ulubionego Cymeryjczyka umiejętności aktorskie ma w sam raz. Tylko ten opis jakoś nie pasuje. Czy on aby do tego filmu? Conan przecież nigdy nie walczył z Rzymianami. No i miał na imię Conan a nie Hannibal... Chyba, że on tam incognito tym mieczem siachu-ciachu robił? A może ktoś źle przetłumaczył z anglojęzycznego źródła i Conan walczy w filmie nie z Rzymianami ale z Frygijczykami? To by się nawet zgadzało. Martwi mnie tylko jedna rzecz... Nie wiem kiedy Conan był generałem Kartaginy (i gdzie w ogóle to państwo się znajdowało... chyba... chyba że to taka spolszczona dziwnie nazwa Kimerii)... no bo że królem Akwitanii to wiem... Dziwna sprawa...

Człowieku, o co Tobie chodzi ?! Conqueror to zdobywca, czyli adekwatne do tego czym "trudnił" Hannibal, jako że chciał podbić Rzym.

Prezes88

e tam. facet chciał napisać coś śmiesznego a wyszedł jak zawsze na debila. bywa

Ryunosuke

ale baran xD

<blablablalbalbal-zakrotki!!!>

użytkownik usunięty

Przychodzi mi do głowy pewna ludowa pieśń.
"głos-Gdzieś ty był czarny baranie!!!!!
Baran-W czarnej dupie,czarnej dupie mój miły panie!!!"Czarna dupą zastąpiłem pewno inne miejsce.
Ha ha żartowniś!!!!.Przyrównywanie Conana do jedynego starożytnego wodza który mógł pogrążyć rozpanoszonych Rzymian Durne!!!
Do Biblioteki przydało by się przejść i poczytać,przynajmniej nie trzeba było spać na Historii.Diesel może i jest napakowanym kolesiem ale z intelektem który przewyższa znacząco twój.Większość jego ról może i jest uwarunkowanych jego wyglądem ale są i wyjątki "Find Me Guilty" .Jednakże w stanach pełno jest napakowanych niby aktorzyn którzy tylko dzięi temu chcą się wybić i spijać śmietankę.Jeśli znał byś tego aktora to wiedział byś że stroni on od rozgłosu,afer,skandali i że jest jeszcze reżyserem i scenarzystą czyli "To" nie jest tylko kupa mięśni.