Super ukazana historia młodzieńczych lat Lectera! Nie wiem czemu tyle negatywnych opinii na temat tego filmu jest! Bardzo dobrze ukazuje jak Lecter żył, a ktos tam pisal, ze zrobili go na miare piły, turistas, hostela itp, no coz, skoro w filmie gra glowna role kanibal to musi byc troche pokazane krwi i błedne jest tu porownywanie do hostela, bo bez przesady, film nie jest az tak drastyczny jak hostel, czy piła.
Szkoda ze tylko pokazane te jego bardzo mlode lata są i dziecinstwo, ale mimo wszycho film jest SWIETNY! Super muzyka, zdjecia, rezyseria, scenariusz, gra aktorska! Lux! MiodziO!!! :D Polecam wszystkim! Mam nadzieje ze nakreca dalsze zycie lektera od zakonczenia tej czesci, az do Czerwonego Smoka!
10/10!
POLECAM!!!!
No jasne;) Zrobią z Hannibala Lectera serial przedstawiający jego życie. Następną częścią będzie ''Hannibal Lecter idzie do pracy''. Człowieku, widać twój przeciętny poziom inteligencji na podstawie powyższego posta. 'Po drugiej stronie maski' to film, który w ogóle nie powinien powstać. Zrobili z niego seryjnego zabójce, który nie myśli przy zabijaniu, a potem zjada sobie kawałek ofiary. Żenada...
Film jest beznadziejny: Milczenie Owiec 9/10, Hannibal 7/10, Czerwony Smok 4/10, "Po drugiej stronie maski" 1/10- równia pochyła.
EEE, myślę,że przesadzasz z tymi notami, faktycznie nie był rewelacyjny ale w tej tematyce co by nie przedstawić rewelacyjne nie będzie, niestety.kino dobre, wg. mnie lepsze niż "czerwony smok", chociażby współodczuwanie z hannibalem - mordercą, bo właśnie takie emocje mi towarzyszyły..oglądasz wszystkie części i mieszają ci się wzajemnie nienawiść z podziwem do tytułowego bohatera aż tu klops, w pewnym momencie zaczynasz współczuć mordercy ( co oczywiście w realu jest mission impossible)ale właśnie na tym polega magia kina, na emocjach więc aż tak kiepsko bym go nie oceniała,ale jak wiadomo są różne gusta;)a co myślicie o Li Gong( czyż nie jest sexy?)? wg mnie leciała na hannibala...
Dobry Film.
Mnie się podobał i to się liczy :) 8/10
Szczególnie dobra jest muzyka i gra aktorów też stoi na niezłym poziomie. Dobrego gościa wzięli do roli, nawet mu pasuje. Chociaż zastanawia mnie ta szczena, później Lecter takiej nie ma, ale jak to się mówi, Ludzie się zmieniają ;)