PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=765}
7,6 9,4 tys. ocen
7,6 10 1 9377
8,1 32 krytyków
Happiness
powrót do forum filmu Happiness

Psycho...

ocenił(a) film na 3

... Taki powinien być tytuł tego filmu. Nie żadne Happiness tylko psycho. W tym filmie nikt nie był normalny, sami psychole. Żadnej głębii poprostu bezsensu. Odradzam ten film każdemu.

ocenił(a) film na 10
Boniu

A ja się z tobą nie zgodzę. Film ma bardzo trafnie dobrany tytuł - fakt, że nieco ironicznie (gdy pojawił się na ekranie po pierwszej scenie wywołał u mnie salwy śmiechu). Przecież film traktuje - z grubsza rzecz biorąc - o poszukiwaniu szczęścia. I zresztą jednej osobie się to w końcu udaje - w scenie finałowej. Fakt, że znów jest to scena przewrotna. Jak to u Solondza. ;-)

ocenił(a) film na 10
Boniu

A ja się z tobą nie zgodzę. Film ma bardzo trafnie dobrany tytuł - fakt, że nieco ironicznie (gdy pojawił się na ekranie po pierwszej scenie wywołał u mnie salwy śmiechu). Przecież film traktuje - z grubsza rzecz biorąc - o poszukiwaniu szczęścia. I zresztą jednej osobie się to w końcu udaje - w scenie finałowej. Fakt, że znów jest to scena przewrotna. Jak to u Solondza. ;-)

snoopy

Nie uważam, zeby film był płytki, wręcz przeciwnie. Mówisz ,,psychole"...hmm...jak dla mnie zbyt pochopnie. Tacy są ludzie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Boniu

Zgadzam się w 100%