PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=142469}

Happy Tree Friends: Ostatnie uderzenie

Happy Tree Friends, Volume 3: Third Strike
2004
7,2 2,5 tys. ocen
7,2 10 1 2493
Happy Tree Friends: Ostatnie uderzenie
powrót do forum filmu Happy Tree Friends: Ostatnie uderzenie

Wy chyba żartujecie! Znam "Happy Tree Friends" i naprawdę nie zachwyca mnie dosłownie krwawa ciągła masakra, nawet jeśli animowana. Cóż, właściwie dobrze, że nie 100%.

Konieczko

Ja mam to na 99 % w moim guście xD Też znam Happy Tree Friends, oglądałem jedno dvd z tymi animacjami i wszystko ok, fajny pomysł, fajne wykonanie, ale co za dużo to nie zdrowo i tak po 5, 6 filmikach przestaje to już bawić, toteż dziwię się czemu AŻ TAK BARDZO powinno mi się to podobać wg. filmwebu ;) Pozdro!

Konieczko

Ja mam 94% to chyba nie tak źle

Konieczko

Ja mam 100% o_O W ogóle nie mam pojęcia na jakiej podstawie, bo jak oglądałam ten serial z nudów swego czasu, to nie dałabym więcej niż 4/5 i nawet go nie oceniałam... ale jeśli podstawą do Rekomendacji były animacje Lyncha, Svankmajera, czy Dumały, to ktoś powinien zrobić porządek na tym forum. No chyba, że to forma reklamy, może ktoś im za to płaci?

Konieczko

Kolejny film nie dla mnie, ktory niby jest 100% w moim guscie.

ocenił(a) film na 1
Konieczko

Podobnie nie wiem na jakiej podstawie, bo nic podobnego temu czemuś nie oglądałam do tej pory. Miałam 97%! Jak wcześniej przeczytałam to nie "bajka dla dzieci", ale kto normalny to ogląda/ tworzy? Jestem po kilku odcinkach, w tym hello dolly i nigdy więcej!

Konieczko

Nie oglądam ... animacji, czarnych komedii, filmów krótkometrażowy ... nie mam żadnego filmu reżysera, scenarzysty ... aktorów nie sprawdzałem ... kto pisał ten algorytm ... ten film jest odwrotnie w 18 % w moim guście :)

użytkownik usunięty
Konieczko

Dołączam się do protestu. 97% chyba WEDŁUG gustu administratorów FilmWebu. Tak samo jak polecanie mi Ojca Chrzestnego 500 razy, którego osobiście nie lubię, nie trawie i nie oglądam pasjami.

ocenił(a) film na 1
Konieczko

Też się przyłączam... Oglądnęłam kiedyś, daawno, parę odcinków... i była to jedna z najgorszych rzeczy jakie w życiu widziałam, a tu 76% WTF?