Dwa utwory: pierwszy zaraz po tym jak Marcin zabija ojca i drugi na samym końcu filmu.
Może ktoś podać tytuły?
Pod koniec filmu: Anna German "Warszawa w różach"
Podczas napisów końcowych: Oksana Predko i Nut Cane "Autobus"
:-)
A ten ambient ze sceny imprezy kojarzysz może? Kurcze ale ciężko cokolwiek znaleźć na internecie, nawet na stronie głównej filmu nie wrzucili soundtracku...
Niestety nie, ale możesz zawsze napisać maila do info@glebokioff.pl
http://www.hardkordisko.com/kontakt
"Pracujemy wlasnie nad wydaniem soundtracku.
pozdrawiamy"
Dostałem taką odpowiedź, mimo, że wcale nie prosiłem o soundtrack tylko listę z utworami ;) Cóż, jak widać musimy poczekać aż to wydadzą, bo chyba nie chcą wcześniej nic mówić...
lista utworow a gotowy soundtrack to zupelnie dwie rozne kwestie, doedukuj sie troche.
To tak samo jakby ktos prosil o liste aktorow w filmie ktory bedzie w kinach za rok, ale nie mogl bys jej dostac do dnia seansu.
Jak piszesz takie rzeczy to zaznacz swój temat jako spoiler, bo uprzykrzasz ludziom życie pisząc o śmierci kogoś w filmie, gdy ktoś ówcześnie nie oglądał.
Wiem, pomyliłem się. Mógłbym napisać teraz "przepraszam" ale po co skoro to i tak nic nie da. Z drugiej strony już nie raz ktoś w ten sposób uprzykrzył mi życie więc taka karma. Jak nie chcesz być narażony na spoilery to nie czytaj forum.
A propos całości, gdzieś tam przewinęło się jeszcze :
Łona i Webber "Nie pytaj nas"
A zna ktoś może kawałek ze sceny, to chyba było jak imprezowali jak matka wyszła, chodzi mi konkretnie o scenę z nocnymi wyścigami.