6,1 5,5 tys. ocen
6,1 10 1 5515
7,6 13 krytyków
Hardware
powrót do forum filmu Hardware

ocenił(a) film na 3

DRAMAT nie film ! Jestem fanem S-F ale to co tutaj zobaczylem to czysta kpina. Nie chodzi o marne efekty bo to 1990 rok ale o realistyke. Sceny jak facet sie siluje z robotem...no prosze, jedziemy dalej android widzi w podczerwieni...ale juz nie widzi w normalnej wizji wiec wystarczy sie schowac w lodowce...otwartej ( sic! ) Na miły Bóg takich akcji jest wiecej. Aż boli od głupoty mimo szczerych chęci nie mogłem ogladnac ostatnich 10 min musiałem wyłączyc. Gniot dno i żenada nie polecam

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
mirmilek

pierdzielisz.fajny film

ocenił(a) film na 3
hellkittyrocks

Jasne :) zwłąszcza jak porozwalane czesci same podążyły przez miasto do głowy robotaz ( znaczy mialy sensory które odebrały polecenie, miały sposób na samodzielne przemieszczanie sie, dotarły do zamkniętego mieszkania, wiedzialy w jakim kierunku sie przemieszczac, i na koniec same sie złożyły do kupy )

Kurde jesli były owe częsci tak bardzo autonomiczne równie dobrze mogły same zabijac :) Nie potrzebna im była "głowa" bo niby do czego ?

mirmilek

Za bardzo oceniasz jako science, za mało jako fiction.

ocenił(a) film na 1
mirmilek

Powiem krótko i na temat :) sranie w banie i pitolenie o szopenie, dół , i 4 kilometry mułu. Zabronić dopalaczy panie tusku , to dobry pomysł. A na poważnie denny film....

ocenił(a) film na 6
bogdanor

Obaj jesteście zgredy. :-)

ocenił(a) film na 8
marscorpio

Zgredy a w dodatku wcale nie fani S-F.

użytkownik usunięty
mirmilek

ogladnij 2. raz, tym razem bez dlubania w nosie to moze przestaniesz pisac glupoty.