Harry Angel

Angel Heart
1987
7,6 51 tys. ocen
7,6 10 1 50961
7,7 42 krytyków
Harry Angel
powrót do forum filmu Harry Angel

6/10

użytkownik usunięty

Ocena zdecydowanie przesadzona na filmwebie. Film jest przyzwoity, lepszy niż średni, ale jakby lekko monotonny, jak dla mnie przynajmniej.

ocenił(a) film na 9

zdecydowanie to ty jesteś monotonny (jak dla mnie przynajmniej) z tymi swoimi ocenami. Jak tobie się nie podobał film to nie musisz od razu wyskakiwać że ocena zdecydowanie przesadzona na filmwebie. Szczękom dałeś chyba 2/10, a "Siedem" uznałeś za film, który nie grzeszy geniuszem realizatorskim. Oczywiście masz prawo do swojej oceny, ale proszę cię może lepiej na forum fanów "Piły", a jak już bardzo chcesz to daj samą ocenę bez recenzowania.

użytkownik usunięty
louiscyphre

Widać,jeseś ksenofobem, który nie szanuje zdania innych. Kompleksy? Co do "Piły" to znalazł się kolejny "geniusz"- gimnazjalista, który jej pewnie nie rozumie, a pisze o niej opinie niepochlebne. Haultowa Piła a ty wyglądasz mi na zwykłego konusa i pokrakę.

ocenił(a) film na 9

Umiesz czytać ze zrozumieniem? Wnioskuję po twojej wypowiedzi że to ty jesteś gimnazjalistą. Przecież napisałem że nie czepiam się twojej oceny.
Chodzi mi o te twoje wypowiedzi. Jakbyś był jedynym krytykiem na tym forum. A według mnie pleciesz pierdoły.

użytkownik usunięty
louiscyphre

Powtarzasz się gimnazjalisto. Żal mi takich krzykaczy, film jest nudny momentami i tyle. Taka moja wola!

użytkownik usunięty

Czy ten durny baran, nie wyrastający inteligencją poza poziom kibola, musi udzielać się pod każdym dobrym filmem ??? Już mnie znudziło udowadnianie mu, że jest idiotą. Zeszmacił każdy film.

Film ma pochlebne opinie, ale mnie osobiscie podobnie jak załozyciela tematu nie wciagnal. Nawet momentami byl nudnawy rzeczywsicie. Lubie film produkowane przed 2000 rokiem i zachecony ocena i opisami zabierałem sie za niego z nadzieja na rewelacyjny film ze spora dawka mrocznego klimatu, ale sie lekko zawiodłem. Co ciekawe dwukrotnie w tv zabieralem sie za niego i za kazdym razem w trakcie zmienialem kanal na inny. Oczywsicie to jest moje subiektywne zdanie dlatego tez celowo nie oddaje glosu na ten film.

ocenił(a) film na 9
nunx

Jak każdy doskonale wie zdanie osobiste nigdy nie będzie obiektywne.
Obektywnej rzeczy nie ma...Poza (w moim mniemaniu) fizyką i
matematyką...Ale to nie jest punkt widzenia...

Film rewelacyjny.
Ode mnie 9/10...

Tak jak lubię.
Brud,smród,mrok,niepokój,niesamowity klimat i tajemniczy nastrój...
Ciekawa fabuła...Drastyczne i mocne sceny...

Wpaniała kreacja Mickiego...Zagrał bardzo przekonująco...

Jeśli ktoś mówi, że De Niro był cienki w tym filmie, to niech mi powie
jakie miał tu pole do popisu? widzieliśmy go może przez niecałe 10 minut,
i już można osądzać, że widziano jego lepsze kreacje i grę aktorską?
...hehe dobre sobie...

:) polecam.

ocenił(a) film na 8
PFMH

PFMH, zgadzam się w zupełności :) Fabuła bardzo ciekawa, momentami mroczny i straszny, klimatyczny i wywołujący u widza niepokój. Czyli to co teletubisie lubią najbardziej xD.
Mickey zagrał świetnie, tak jak i De Niro...jak dla mnie bomba :)
(to niecałe 10 minut filmów wystarczylo bym uznała go za dość diabelskiego, ba nawet bardzej niż dość diabelskiego :P)
Pozdrawaim.

użytkownik usunięty

tradycyjnie lizard łajzo sie osmieszasz, nawet tu cie wysmiali, jaka szkoda.

użytkownik usunięty

tradycyjnie to ty ze swoim gejowskim uśmiechem na ustach popisowo wychodzisz na idiotę

ocenił(a) film na 7

monotonny może nie ale na pewno spokojny i bez wielkich uniesień. nienudny!