7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 23937
6,8 15 krytyków
Harry Brown
powrót do forum filmu Harry Brown

film brutalny, niepiękny wcale. koleś-diler to chyba efekt wprost wybuchu w czarnobyle. celował w oskara, ale marna sztuka. równie dobrze mógłby zagrać gówno w skrzynce na listy.

ocenił(a) film na 7
krpip

Ja się nie zgadzam z tą opinią. Chociaż raz bohaterem jest zwykły człowiek w podeszłym wieku. Film jest całkiem realistyczny i niezle daje po psychice...

krpip

ktos tu nie widzial chyba brutalnego filmu...

krpip

Również się nie zgadzam, ktoś pomyślał i w końcu zrobił film z normalnym, żyjącym sobie starszym facetem, który ma dość tego co się dzieje wokół niego, jak chcesz zobaczyć naprawdę brutalny film to obejrzyj sobie jakiś horror.

ocenił(a) film na 8
krpip

W Czarnobylu, jeśli już, dziecko... Film brutalny? Tak się dziej, jak dzicz, śmieci z blokowisk są puszczane samopas. Może trochę przesadzili, ale po to, żeby uzmysłowić ogrom problemu. A dla takich akcji jak te z Policją warto być psem właśnie. Żeby napier...takie szumowiny do bólu. A Sean Harris? Bardzo dobrze zagrał ćpuna-dillera, lepiej niż Ty odgrywasz swoje marne życie na pewno...

krpip

A mi się fajnie ten filmik oglądało. ;p
I moja ocena filmu to 7/10.

ocenił(a) film na 8
krpip

Nie mogę się zgodzić w twoją opinią wg mnie film zasługuje na 8, bardzo przyjemnie się go oglądało

ocenił(a) film na 8
wiesieku1

bardzo dobry film,świetna główna rola,polecam ;)

ocenił(a) film na 8
krpip

Brutalny? No bez żartów kolego. Film mocny, ale brutalności się w nim nie dopatrzyłem. Jak dla mnie film na 8. Z drugiej strony kolego - czy Twój post to aby nie prowokacja?