7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 23936
6,8 15 krytyków
Harry Brown
powrót do forum filmu Harry Brown

nuuuda !!

ocenił(a) film na 3

gdzie to napięcie, o którym tu piszą co niektórzy .. nudny do bólu!!! no ale czego oczekiwać od angielskiego słabego i chorego kina!

ocenił(a) film na 7
lajceps6

jezeli według ciebie kino angielskie jest słabe i chore ,to ja uważam że ludzie którzy ocaniają filmy typu "Drag me to Hell" na 9, są ..........
Sam se dokończ
pozdro

ocenił(a) film na 8
lajceps6

każdy ma swój gust i musi z nim żyć.każdemu podoba się coś innego i tego szuka w filmach które ogląda.to co dla ciebie było nudą ja nazywam stylem.a rola M.Caina wyśmienita jak zwykle.:)

darkuss3

Tak, zgoda - film ma specyficzny klimat dla węższego grona odbiorców a Cain mimo wieku dobrze zapracował na swoją gażę.

darkuss3

No i w dużym stopniu jest ukazane bestialstwo, nienawiść i zarabianie brudnej forsy na powolnym wykańczaniu innych.

ocenił(a) film na 8
lajceps6

Stary, pooglądaj sobie duńskie czy skandynawskie kino- tam dopiero jest twist!

ocenił(a) film na 3
psysutra

nie oglądam skandynawskiego kina ... to jest tragedia do potęgi :D

ocenił(a) film na 8
lajceps6

Masz rację. Co to za film bez żadnej pogoni samochodowej. Nawet porządnego mordobicia nie ma. A trupów ledwo 10 albo i mniej.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
lajceps6

A ty jesteś dla odmiany Polakiem sympatycznym, inteligentnym i o nienagannych manierach, czego dowodem jest twoja jakże miła i kulturalna wypowiedź.

ocenił(a) film na 3
aklekot

nie wyznaje zasady, ze nalezy byc wciaz milym, kulturalnym, sympatycznym itp....

aklekot

Nie tłumacz burakowi....Popatrz na jego niektóre oceny to zobaczysz, że to albo zwykły troll albo osoba przypominająca tych łosi z przejścia z filmu...

ocenił(a) film na 8
lajceps6

film jest zajebisty, nie kończy się standardowo śmiercią mściciela (Gran Torino itp). I nie wiem co oglądaszna co dzień że ten film nie trzyma cię w napięciu. Ma bardziej i mniej wartkie momenty ale i one mają swój klimat i zalety.

make love not war
peace

lajceps6

popieram film jest slaby