PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95746}

Harry Potter i Czara Ognia

Harry Potter and the Goblet of Fire
2005
7,6 419 tys. ocen
7,6 10 1 418768
6,9 57 krytyków
Harry Potter i Czara Ognia
powrót do forum filmu Harry Potter i Czara Ognia

Ja ja uwielbiam to jest moja dalsza kuzynka jej ojciec jest kuzynem mojego taty i tez jest super i ciocia tez jest super wszystkich uwielbiam

Dodaziomka

Mój to: 8008330 nie zawsze kiedy mam status dostępny siedzę przy kompie. Więc mogę nie odpowiedzieć od razu.

Dodaziomka

Mój to 8008330. Mogę czasem nie odpowiedzieć ale nie zniechęcaj się!!
Pozdro! Ewelina

Dodaziomka

a ja sią uczę o moim przodku Szekspirze ;)

ocenił(a) film na 10
Dodaziomka

Mówisz że jej tata jest Polakiem tak jak twój :/ No to musiałby mieć jakieś polskie nazwisko xP

ocenił(a) film na 10
ashlin

Dobra ja nie chce jej maila! Ale jest lepszy sposob abys udowodnila!! Wyslij mi jej zdjecie i ty masz byc razem z nia na tym zdjeciu!!!! I wyslij kilka swoich osobnych abys mnie w jajo nie zrobila to moj adres pawcio7@vp.pl jak nie wyslesz mi maila to znaczy ze klamalas!!!Powodzenia...

ocenił(a) film na 10
Dodaziomka

Dobra ja nie chce jej maila! Ale jest lepszy sposob abys udowodnila!! Wyslij mi jej zdjecie i ty masz byc razem z nia na tym zdjeciu!!!! I wyslij kilka swoich osobnych abys mnie w jajo nie zrobila to moj adres pawcio7@vp.pl jak nie wyslesz mi maila to znaczy ze klamalas!!!Powodzenia...

użytkownik usunięty
Jean_Baptist

Witaj!

Co do tego heh przyznam że , naprawde to jest zabawne tak jak wypowiedż ** Łysej na komętarzach Daniela Radclifa że napisał on do niej list. ---- Wygląda to śmiesznie napisz to może się przekonam --2246721-- .POzdrawiam Serdecznie

mój nr 4015001 napisz do mnie tylko powiedz że jesteś z filmwebu bo z nieznajomymi nie gadam

Dodaziomka

Wiesz, w Biblii jest napisane ze wszyscy ludzie sa sobie bracmi i siostrami. Tak tak Emma Watson na pewno jest twoją kuzynką :/ A swistak siedzi i zawija sreberka...

ocenił(a) film na 10
Daggi

E mój numer to: 8356942 prawie ciagle dostepny ale dlatego ze zapominam wyłączyć.

Dodaziomka

To jedna z njleprzych aktorek jakie znam

Ola

TsavongLah

Nie no dobra bądzmy poważni...dajmy dziewczynie szanse.Wyślij osobą zainteresowanym swoje zdjęcie z nią (i jeszcze osobno swoje).to chyba nie tak wiele...a udowodnisz nam tym prawdziwość tego co piszesz .

moj mail pytalski@op.pl
pozdrawiam KubA

PyTaLsKi

On ma racje mój mail kittyschadowcat@interia.pl

Dodaziomka

masz wybujałą wyobrażnie i zastanawiam się czy pisząc te brednie byłaś trzeżwa? ale się ubawiłam , kuzynka - dobre sobie ha ha ha

pucca

Czy cos wam nie mowilam???? Juz ten temat mi sie znudzil... mozecie wymyslec jakies ciekawsze??????? Plis!!!!!!!

Rayana

popierwsze sorry że w tym temacie ale mam pytanie...
ma ktoś link do stronki z przetumaczoną 6 częścią książki??
jak tak to prosze o kontakt pytalski@op.pl

pozdro for all KuBa

PyTaLsKi

Błagam napisz do mnie na gg !!!!! Mój numer to 3616484 błagam napisz na ten numer nawet jak bede nie dostepna !!!!!!!! Ja Ci wierze :):P wszystko jest na tym swiecie mozliwe :)

ocenił(a) film na 1
Dodaziomka

Och, pomocy... kolejna bliska rodzina gwiazdy się znalazła... Ludzie, bądźcie wy sobie rodzeństwem, kuzynostwem czy kim tam jeszcze możecie dla znanych osób (bo mimo że prawdopodobieństwo wyjątkowo małe, to może jednak są wśród nas i tacy), ale po co się tym chwalić na forum? Nie rozumiem, czego takie osoby oczekują, że rzucimy się na nich z uwielbieniem?! Ten serwis jest do wymieniania komentarzy na temat kina/telewizji, a nie do prześcigania się w chwaleniu, ile kto ma gwiazd w rodzinie! Szczególnie, że jak widać, reakcje wcale nie są miłe...

Dodaziomka

no wlasnie jakby jej ojciec byl Polakiem to by miala polskie nazwisko ... ale ty durna jestes hehe nie no ale tak serio moze i jest twoja kuzynką nie wiem nie wnikam moim dalszym wujkiem jest Sting i jakos nie sikam z tego powodu pod siebie bo go w zyciu osobiscie nie widzialam i nie zobacze :] a wujkiem niech se bedzie i tak nic z tego nie mam a ty sie podniecasz ze Emma jest twoja kuzynka to skoro u niej bylas to niech ona do ciebie przyjedzie jak sie lubicie, no a co do gg ja mam przyjaciol w Hiszpanii i w Anglii co dopoki im nie powiedzialam co to gg to nie wiedzeli ze cos takiego istnieje a ze polaczki za granica to maja no to napewno uzywaja :] ja pierdziele ale z was debile (sciana) smieszni do tego hehe

anisia_3

po pierwsze to "dodaziomka" czy jak jej tam napisala ze jej tata jest kuzynem jej wujka czy tam ojca, nie wiem, wiec wcale nie musi sie nazywac tak jak ta ... z HP.
a po drugie to ja bede bronic tworczyni tego tematu, bo fantazja i wyobraznia jest rzecza rzadko spotykana wtym ponurym swiecie.
ludzie, marzenia sie czasem spelniaja, jakim prawem obrazacie czyjas fantazje??!!

ocenił(a) film na 8
Anarien_Vilyaore

Po co ktoś odświeżył dwu miesięczny temat :/

Dodaziomka

Nic mi nie zaszkodzi jak ci podam gg 7009737 i e-maila sylwiasso@op.pl

Nawet jak nie jesteś jej kuzynką, ale zawsze można spróbować, nic mi się nie stanie przecież co nie??? Proszę odpisz... Pozdro!!!

Dodaziomka

Hej!! Ja Ci wierze... Ale może żeczywiście sobie jaja robisz?? a tak poza tym, to jest sposob na to zeby spradzic czy klamiesz czy nie to wlasnie zdjęcia, albo gg, bo e-mail jej mozna znaleźć w necie... Ale ja Ci wierze. Bardzo prosaze o kontakt ze mną!! moje gg:9113210 bardzo prosze! Pozdrawiam. pozdrow emme ;)

Dodaziomka

mój e-mail sylwiasso@op.pl, gg- 7009737. Nie zaszkodzi co nie?? Czekam na odpowiedź!!!

Dodaziomka

takie dzieci jak ty opowiadają głupstwa.....A JA MOGĘ POWIEDZIEĆ ŻE TOM FELTON JEST MOJIM CHŁOPAKIEM...

ocenił(a) film na 7
Dodaziomka

NA POCZĄTKU CHCIAŁAM ZAZNACZYĆ,ŻE NIE LUBIE EMMY WATSON,ale weszłam w ten post i poczytałam sobie co tutaj jest.
I szczerze mowiąc-nie bedę krytykować rzekomej kuzynki panny Watson,ani też nie będę pochwalać tego co tu napisla. Wpadłam i zostawiam swoją neutralną opinię.
Tak się zastanawiam-przecież to może być całkiem możliwe,że sa kuzynkami-przecież Anglia nie leży na drugim koncu świata,wielu Polaków tam mieszka itd.,wiec czemu nie? Może faktycznie jej jakiś tam wujek,czy kuzyn jest Polakiem i są jakoś tam spokrewnieni.Ale z drugiej strony jeśli nawet-to wątpię,żeby np.panna Watson wiedziała o istnieniu tej swojej "polskiej kuzynki"...
Ja nie neguję,ani nie przychylam się do żadnej z wypowiedzi,ale swoją drogą nawet jeśli to prawda,to dziewczyno zastanów się po co to piszesz? Bo jak widzisz nikt Ci w to tuaj nie uwierzy-niestety tak to już jest,że jak niby znasz kogoś sławnego to albo masz bujną wyobraxnię,albo uznają Cie za głupca.Taka jest polska mentalność ludzi,podejrzewam,ze kieruje nią zazdrość,a przecioeż powinniśmy pamietać,że wszysyc ludzie-TAKŻE GWIAZDY to normalne osoby, które kiedyś nie były znane,miały zwykłe dzieciństwo. Nie zapominajmy,że Ci ludzie nie są nieosiągalni-każda z gwiadzd to zwykły człowiek,i każdy człowiek może równiez być gwiazdą.
Widzisz tylko czasem nie należy mówić o pewnych sprawach,bo nikt Ci w to nie uwierzy. Więc po co się chwalić? Potem jesteś narażona na krytykę i bluźnierstwa-jeśli to co piszesz to oczywiście prawda.

No nic pozdrawiam!
Ja nie pisze kogo znam i z kim się spotykam,bo to co robie jest tylko moją indywidualną sprawą,a wiem że niktórzy mogliby w to nieuwierzyć.

Dodaziomka

Hm... Dziękuję! Poprawiłaś mi humor XD Proszę o dowody... Powiedz...jaka jest szansa na to, że mówisz prawdę? Jak to możliwe? Wiesz...gdybys była jej kuzynką, to byłabyś w telewizji(na 100%, bo Polacy nigdy nie przepuszczą okazji by się wywyższyć). Co do Emmy. Gra bardzo dobrze. Dobra aktorka, ładna dziewczyna, ale...charakter. Nie znam jej osobiście(hahaha) ale na podstawie wywiadów wywnioskowałam, że woda sodowa uderzyła jej do głowy. U mnie w klasie na osoby o jej charakterze mówi się: LANDRYNY.

ocenił(a) film na 4
Dodaziomka

=D Wiecie co? a mnie to juz nawet nie śmieszy....Ale kiedy chcę sobie poprawić humor, to wchodzę sobie na strony tych wszystkich Danielów Redclifów czy jakkolwiek sie nazywają :] To juz jest żałosne. Wychodzi na to,ze 'Dan' ma rodzine w co drugim polskim domu :/ Żony, matki i kochanki! I każda sie zaklina ,ze to ona jest ta jedyną! Matko ,nie macie czego robić?? Okej, moze jesteś jej kuzynka, ale tak sie nie robi! Czego sie spodziewałas?? Że wszyscy Ci uwierzą?? Jesli masz zamiar tak 'intrygowac' to lepiej pokaż dowody. Wtedy będzie spokoj i kazdy Ci uwierzy. Masz dwa wyjścia: albo nie wyskakujesz z takimi tekstami,albo przedstawiasz dowody. Poza tym uważam,ze jesli Emma byłaby twoją kuzynką, to media by juz o tym dawno wiedziały i poinformowałby o tym :] Także przedstaw dowody!

Dodaziomka

Trudno mi uwierzyć, że ktoś odrazu wchodzi na forum i rozpływa się w tym, że ma za kuzynkę Pannę Watson. Proszę bardzo, wiec i coś ode mnie. Dwa tygodnie temu, dowiedziałem się, ze z Panią Joanną Brodzik, łączy mnie nie tylko nazwisko. Z tego co wiem, jej dziadek jest z maista, nie będę pisał któego, bo nie ma tak owej potrzeby, zeby ktokolwiek wiedział, z któego pochodzi część mojej rodziny. I jesteśmy spokrewnieni, z Joasią w bardzo dalekim stopniu, ale to i tak nic nie znaczy. Nigdy jej nie poznałem i raczej nie poznam, łączy mnie jedynie nazwisko i więzy krwi. Heh. :) Pozdrawiam.

Dodaziomka

Moim kuzynem jest george bush i mam wujka abramowicza, mam też powiązania rodzinne z Gatesem i w ogole jest fajnie

ocenił(a) film na 7
Yankess_2

Ja też ci wierzę! Chodzę z Emmą i mi potwierdziła. A Daniel mówił że jesteś spoko. Rupert się nie odzywał o jest zazdrosny o Emmę. A tak wogule to Bush chce mi oddać swój domek w Waszyngtonie. I jeszcze Gates daje mi 1/2 swojego szmalu. A freddie Kruger... a nie to nie to.... I jeszcze mi Rowling powiedziała, że ja pojaiwę się w 7 tomie i zabiję Harry'ego i przejmę Hermione i potem to zagram w filmie. Napisałbym więcej sensacji ale sam się z siebie śmieję więc nie mogę. Brednie typu ,,jestem jej kuzynką" to pisz do bravo a nie tutaj.

Mr__Pink

Emma Watson to moja byla zona. Znudzila mi sie ciagle cos gadala o filmach, ja jej nie sluchalem. Bardzo ja kochalem ale znudzila mi sie, bo juz nie mam ochoty jej bic.

ocenił(a) film na 1
drizztjf

nie znosze watson. nie wiem jaki duren wzial ja z kastingu do HP przeciez ona wogole nie umie grac

użytkownik usunięty
Dodaziomka

kocham ją jako książkową postać i filmową :)