Ogłaszam sądę na najpiękniejszego aktora w filmach o Harrym Potterze !!!! Oto kandydaci :
a) Daniel Radcliffe (Harry Potter)
b) Rupert Grint (Ronald Weasley)
c) Tom Felton (Draco Malfoy)
d) Stanislav Ianevski (Wiktor Krum)
e) Robert Pattinson (Cedric Diggory)
f) Seanu Biggerstaff (Olivier Wood)
g)Harry Melling (Dudley Dursley)
A więc do dzieła !!! GŁOSUJCIE !!!!
No cóż ja to oddałbym głos na Wiktora Kruma lub na Olivera Wooda. ale i tak Hermiona była naj :D (zwłaszcza na balu Bożonarodzeniowym), chociaż Cho Chang też niczego nie brakowało, panna Delacour jakoś blado wypadła.
Pozdrawiam
Robert Pattinson hmm... albo Krum, nie wiem... mam w pokoju dwumetrowy plakat z nim jak tam wspaniale patrzy tak z góry, ciarki przechodzą, może kojarzycie, były wydawane z okazji premiery takie pocztówki też: Krum (w tyle Hermiona), Harry z Moodym, Ron z Fleur oraz Cedric z Cho... Dlaczego nie ma Snape'a albo starego Malfoya?
Ja bym głosowała na tego chłopaka który był z Dyrmstrangu i "zionął ogniem"...był ZDECYDOWANIE najlepszy wg. mnie. Ale to tylko moje skromne zdanie...
nie przeczytałam do końca i nie zauwazyłam Wooda...więc raczej oddałabym głos na niego...przepraszam za takie szybkie zmiany zdań:P
oj zapomnialam jeszcze, nie ma go na liscie a szkoda :( mówię o chłopaku który w komnacie tajemnic grał toma riddle'a :D:D
Oh, tak. Jeśli można to głosuje na Toma Riddle'a. Bo Snape i Lucjusz to się chyba do sondy jednak nie załapią.
ja jak zawsze stawiam na Feltona:)) od pierwszej mi sie spodobal. moze to dlatego ze po prostu kocham Malfoya:) chociaż Krum też niczego sobie;)
a dlaczego podałąs samych młodzienaszkow??? najprezystojniejszy jest ALAN RICKMAN (snape), pozatym niezły tez jest lucjusz malfoy:)
ja stawiam na Stanisława Janewskiego (tak to się chyba pisze po polsku). jako krum jest super
Wiktor Krum jest super, ale gdyby aktor go grający szedł sobie tak po prostu po ulicy (zanim stał się znany jako Krum) to pewnie bym nawet nie spojrzała. Według mnie prezentuje się nie lepiej od przeciętnego dresiarza.
myślę, że Tom Felton i jego grogi opiekun, Alan Rickman (Snape)! Chociaż, jak ktoś się uprze, a ja się upieram :D to w Danielu Radcliffie też można znaleźć coś intrygującego...
Ogłoszenie przyjęte :))
Dziecinko do słownika! Już! A nie się moczyć do łóżka myśląc o przystojnych Twoim zdaniem pseudoaktorach-dzieciach. A fe, mamusia wie?
No bez przesady, "kto kogo przezywa, ten tak samo się nazywa":/;P
Oczywiście że najlepszy jest Snape i Lucjusz, szkoda że tak mało ich było w tej części...a z "dzieciaków" to rzeczywiście trudno kogoś wybrać, chyba zagłosuję na Draco (którego też zresztą było wyjątkowo mało)...
W sumie to raczej nie powinienem sie wypowiadac
jako chlopak alepowiem ze nr z tych co wymienilas to chyba Robert Pattison , nie wiem dlaczego dokonalem takiego wyboru ale tak sie stalo.
pozdrawiam i zapraszam na mojego bloga ;)
Najprzystojniejszy jest chyba Robert Pattinson. Drugie miejsce mają Sean Biggerstaff i Stanislav Ianevski :P
Jak pierwszy raz zobaczyłam zdjęcie Pattisona, to myślałam, że to Chopin. Bliźniaki Phelps są też nieźli.
trzeba obejrzec dodatki z 4 czesci zeby miec naprawde w miare obiektywne zdanie...oni wszyscy sa tam tacy cudowni!!
a wiec tak...
pierwsze miejsce Tom Felton kiedy sie usmiecha i jest na luzie jest naprawde slodki, szkoda ze w filmie gra czarny charakter
drugie miejsce Robert Pattison z parudniowym zarostem jest naprawde swietny:D
trzecie miejsce Dan Radcliffe bo ma naprawde swietne teksty i ten AKCENT!!
a mi sie wlasnie najbardziej podoba to ze Felton gra czarny charakter:)
po pierwsze Malfoy jest moim ulubionym bohaterem z ksiazki, a po drugie Tom ma po prostu rozbrajajacy usmiech:) a najlepiej to wyglada na tej fotce ktora mam ustawiona jako swoje zdjecie:) on jest THE BEST!!!! pozdrawiam:)
wg mnie oliver wood, a reszta to jakos mizernie u mnie wypada ;D. pozdrawiam :):):)
1 miejsce: Robert Pattison
2 miejsce: Sean Biggerstaff
3 miejsce: Daniel Radcliffe
Reszta jest jak narazie marna...
Wybieram odpowiedź h- najprzystojniejszy jest Neville ...
Nie, no prosze, was nie spadajcie aż tak nisko ... ,,najpiękniejszy aktor''?, proszę was.... żałosne...
Z drugiej strony - jeśli lubicie takie tematy ... piszta co chceta!
A tak w ogóle - to Snape i Lucjusz, ewentualnie Draco rządzą!
Aha - i dodajcie do listy Nevilla, jajo i smoka. Będzie ciekawiej. Kto jest za jajem?
No cóż, niby nie jestem zwolenniczką takich "sond"!, ale co tam:-) Mi tam najbardziej do gustu przypadł Oliver Wood. Tylko, że nie uważam też, że określanie faceta mianem "pięknego" jest normalne. To trochę śmiesznie brzmi. Tak więc Oliver Wood był całkiem przystojny. Dziwi mnie to, że na tej liście są praktycznie same dzieci, a żadnych dojrzalszych facetów(np. Rickman, Isaacs).
No i naprawdę ortografii można się nauczyć, to nie takie trudne. A na forum to niezbyt ładnie wygląda, jak ktoś pisze z błędami.
Jak już mam wybierać z wyżej wymienionych to może:
Robert Pattinson (Cedric Diggory)i Seanu Biggerstaff (Olivier Wood)
:)
Decyzja trudna ale wydaje mi się, że jednak w takiej kolejności.
1. Stanislav Ianevski (Wiktor Krum)
2. Robert Pattinson (Cedric Diggory)
3. Seanu Biggerstaff (Olivier Wood)
Hmm...według mnie najlepsi są Cedric Diggory (ahh..te czerwone policzki i wzrok), wiktor krum (tutaj nie znalazłam co mi sie w nim podoba, poprostu jest fajny), draco malfoy (jego miny mnie rozbrajają )i olivier wood (ma ładny uśmiech) w ostateczności mógłby być też dudziaczek ;)
pozdrawiam ;*
A gdzie najpiękniejsze aktorki? ;-) Pominięto kilka naprawde ładnych dziewczyn, no kobiet.
a dlaczego na liście nie ma braci Phelps? wg mnie to oni (zaraz za Alanem Rickmanem <3 ) są najprzystojniejsi... chociaż Sean też jest całkiem, całkiem ;P
a) Daniel Radcliffe (Harry Potter)
b) Rupert Grint (Ronald Weasley)
c) Tom Felton (Draco Malfoy)
d) Stanislav Ianevski (Wiktor Krum)
e) Robert Pattinson (Cedric Diggory)
f) Seanu Biggerstaff (Olivier Wood)
g)Harry Melling (Dudley Dursley)
1.Seanu Biggerstaff
2.Robert Pattison
3.Daniel Radcliffe
4.Rupert Grint
5.Stanislav Ianevski