PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=396969}

Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część I

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
2010
7,5 332 tys. ocen
7,5 10 1 331836
6,5 61 krytyków
Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część I
powrót do forum filmu Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część I

Ron zabija nagini

ocenił(a) film na 9

Czy ktoś widział ostatni trailer z którego wynika że to Ron zabije Nagini ?

ocenił(a) film na 10
Hide86

nie, nie. On niszczy horkrusa, ten medalion. Nevile przecież zabije nagini, ale to będzie w pracie 2

ocenił(a) film na 8
Hide86

Też tak mi się wydaje, bo jest taki moment w trailerze, jak Harry krzyczy do Rona, by coś zabił i to wygląda na węża ;> Jeśli tak jest, to szkoda, bo w sumie Neville też jest w filmie więc niepotrzebnie by to zmienili. No chyba, że to moment, kiedy Ron niszczy horkruksa, a ten "wąż" to tylko złudzenie. (oby!) :D

użytkownik usunięty
Sathyriasiska

Może to ta scena, w której Ron niszczy medalion, ale wcześniej widać "oczy" Ridlle'a zamieniające się powoli w "oczy" Voldemorta? W książce było to jakoś opisane, że te oczy wyglądają jak u węża, a że reżyser jest nadgorliwy to pokaże całego węża!

Hide86

To był medalion...

ocenił(a) film na 3
Lecho1523

W drugiej części ekranizacji siódmego tomu HP, podobno na pierwszy plan wysunie się postać Neville;a, więc na pewno będzie scena z Nagini.

Eric_Ponti

Całę szczęście bo już mam dość tych idiotycznych ingerencji w fabułę. No i umniejszyli by zasługi Neville'a a to się nie godzi...

Smoar

Na pewno to Neville zabija Nagini w części II Insygniów. Wiem o tym, bo już aktor grający Longbottoma o tym się wypowiadał. Ta scena, w której Ron coś niszczy to scena niszczenia przez niego medalionu Slytherina.

ocenił(a) film na 8
Peeves

No to bogu dzięki :):):)

Sathyriasiska

Przecież tam nie ma żadnego węża tylko gruby pień drewna.

ocenił(a) film na 7
Hide86

Spoko to nie wąż tylko drzewo:)