Po dogłębnej analizie pewnego fragmentu filmu doszedłem do niezwykłego odkrycia
"-Profesorze, patronusem Mojej matki, jest łania, prawda? Taka sama jak profesora Snape'a. To raczej, trochę dziwne...
- Jakby się na tym zastanowić, to w ogóle nie jest dziwne."
______________________UWAGA______________________
____________TERAZ SPOILER KTÓRY ZABIJA___________
To zacząłem intensywnie się zastanawiać nad tym. Po istnej jednoosobowej burzy mózgów doszedłem, do wniosku, który raz na zawsze zmienił mój sposób patrzenia na całą sagę Rowling. Patronus Matki Harrego Pottera to łania. Patronus Snape'a to łania.
Wniosek: Snape był matką Harrego Pottera
Wiem, że to trudne do zaakceptowania i nic już nie będzie takie same, ale z tą prawdą trzeba żyć.
Teraz to ja podam Ci wniosek, który zmieni Twój sposób patrzenia nie tylko na sagę, ale i na całe Twoje życie.
Jesteś idiotą.
Dostalibyście nagrodę za najśmieszniejszy temat i komentarz na tym forum (gdyby takowe przyznawali). Gratuluje.
Dokładnie, chyba trzeba taką nagrodę stworzyć:)
Dawno się tak nie uśmiałam, pomysły pierwsza klasa;)
UWAGA! KOLEJNY SPOILER, który zmieni WSZYSTKO!
Różdżka Voldemorta była bliźniaczką różdżki Harry'ego
Harry i Voldemort podobno byli też podobni z wyglądu
Wniosek? Voldemort i Potter to bliźniacy. I to jednojajowi.
Na dodatek, dzieci Harry'ego, które widzimy w epilogu są adoptowane. Skąd to wiem? No cóż, skoro różdżki Voldemorta i Harry'ego były bliźniacze, jedynym racjonalnym wyjaśnieniem jest to że Voldemort i Harry byli bliźniakami SYJAMSKIMI! A byli oczywiście połączeni... różdżkami. To wyjaśnia dlaczego Riddle też nie mógł mieć dzieci.
Obawiam się, że się mylisz. Prawda jest znacznie bardziej brutalna. Harry Potter i Voldemort to ta sama osoba.
Rozmyślałem o tym co powiedziałeś przez całą noc i muszę przyznać, że doszedłem do tego samego wniosku. Potter i Voldemort to JEST ta SAMA OSOBA. Nie wierzycie? Przeczytajcie jeszcze raz wszystkie książki i obejrzyjcie wszystkie filmy bardzo uważnie, a wszystko dla was stanie się jasne.
Ja w moich rozmyślaniach doszedłem do jeszcze innego wniosku. Wystarczyło, że poszukałem odpowiednich fragmentów książek i filmów, a okazało się, że miałem rację. Wuj Vernon i Hermiona to ta sama osoba! Nie powiem wam jak do tego doszedłem, musicie pogłówkować sami, ale przemyślcie to podstawowe pytanie: Czy kiedykolwiek widzieliście wuja Vernona i Hermionę razem w jednej scenie?
Głęboko się zastanowiłem nad waszymi słowami, przepatrzyłem jeszcze raz wszystkie książki i filmy i wyszło mi, że Dudley Dursley i Albus Dumbledore to w rzeczywistości partnerzy. Zauwarzyliście jak Dumbledor cule się zwracał do młodego Dursleya w gdy przyjechał po Harry'ego na początku "Księcia Półkrwi". Oj iskrzyło między nimi.
To było śmieszne w pierwszym poście, ale teraz gdy ludzie się ścigają kto wymyśli większą głupotę, to już przestało śmieszy.
Apeluję do wszystkich spinających poślady użytkowników, aby przestali widzieć we wszystkim "marną prowokację" oraz "atak na ich gusta", lecz dostrzegli, że niektóre tematy, tak jak np. ten, należy traktować jako szczery żart, w dodatku przyznam, że rzeczywiście udany, bo wywołał u mnie uśmiech. :D
No,no,no. Sprytna ta Rowling. Cała seria musi nieść ze sobą całkowicie inny, ukryty sens. . .Studiowanie jej może być bardzo wyczerpujące, aczkolwiek satysfakcionujące..
Przy okazji - zastanawia mnie jeden fakt...
Dlaczego Snape jako matka Harrego nie mył włosów?
jak to dlaczego? bo należał do plemienia brudnowłosych:
http://www.filmweb.pl/Rrrrrrr
--------------------------------Ludzie teraz spoilery które zmieniają wszystko----------------------------
dlaczego parvati i lavender tak lubiły wróżbiarstwo?
otóż po miesiącach rozmyślań doszedłem do wniosku że:
PARVATI I LAVENDER SĄ PRZYJACIÓŁKAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a dlaczego snape nie lubił harrego?
BO NIE LUBIŁ VOLDEMORTA! a jak wszyscy wiemy voldek to ta sama osoba .
lecz dlaczego lucjusz malfoy miał syna ?
BO GO ADOPTOWAŁ!
jednak jeszcze jedno:
dwie piąte razy trzy czwarte to : Uwaga trzynaście całych!!!!!!!!
pomocy harry potter to liczba 13!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hmm po dogłębnej analizie wszystkich tomów doszłam do wniosku, że Harryego Pottera napisała Joan Rowling, natomiast Władcę Pierścieni Tolkien...
Wiele jest pomiędzy nimi podobieństw - wniosek ? Rowling musi być wnuczką Tolkiena...