Nie dość, że ta część nie równa się z poprzednimi, to jest ona jednym z najgorszych głośno zapowiadanych filmów jakie widziałem... Jak dla mnie z książką ma to niewiele wspólnego :/ Czy kolejna, ostatnia część może być jeszcze gorsza...? I absolutnie nie mogę zrozumieć, skąd beznadziejny pomysł na scenę z osaczeniem nory :/ I nawet muzyka, która w poprzednich częściach mogłem się zachwycać, tutaj zostaje niezauważona...... Szukam plusów... hmm... Luna, sentyment... xD 3/10
PS: Ja bym sklasyfikował go również jako komedia romantyczna (niskich lotów)...
To zależy od poczucia humoru - może raz się pojawił uśmiech na mojej twarzy, ale tylko z powodu sentymentu, a nie śmiesznych scen xD
właśnie mi sie ściąga ;p większość gada żę straszna słabizna chociaż według mnie na pewno nie będzie gorszy niż 5 część - okropność!
Luna rządzi! xp
Postać Luny jest ciekawa, a do tego jej głos (PLUS) - piszę o dubbingu.
No, będzie jeśli znasz i lubisz książkę.
Ale 5 część w porównaniu z TYM nie była zła wg mnie... Raziła mnie powierzchowność i wydawało mi się, że twórcy filmu nie do końca zrozumieli historię przedtswioną w tej części, no aleee 6 część do szczyt szczytów'... Żałuję, że ten film powstał, bo pieniądze z produkcji mogły pójść na cele dobroczynne - lepszy pożytek xD