PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=142402}

Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 324 tys. ocen
7,5 10 1 324089
6,0 61 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

Czytałam już spory czas temu, że zamiast postaci Katie Bell, naszyjnik z opali ma otrzymać Cho Chang. Ten news jest jednak sprzeczny z wiadomością, iż pannę Bell zagra Georginia Leonidas (pisze to nawet na Filmwebie). Warto wspomnieć, że redaktorzy, którzy podawali tą informację, pisali też w artykue o tym, że Lavender Brown będzie nosiła w filmie okulary. Tymczasem na trzecim zdjęciu w galerii Filmwebu definitywnie widać, że Lavender nie ma okularów.
A czy Katie Leung (Cho Chang) nie mówiła, że w "Księciu Półlkrwi" zagra niewielką rolę? Nie jestem pewna. Otrzymanie naszyjnika z opali raczej do niej nie zależy.
Czy Warner Brothers wydało jakieś oficjalne oświadczenie?

Scarlett_Angel

Oficjalnego oświadczenia nie widziałam, ale jestem niemal pewna, że scena z naszyjnikiem odbędzie się z udziałem Katie Bell. W końcu po co szukaliby i angażowali aktorkę do tej roli, skoro miałaby nie wnosić nic do filmu. A Cho swoją drogą może mnieć do odegrania swoją ,,niewielką role'', ale myśle, że akurat nie tę scenę. Co do Lavender to pierwsze słysze, że miała nosić jakieś okulary, jednak jedno jest pewne: nie będzie ich mieć w filmie.