Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 326 tys. ocen
7,5 10 1 325770
6,0 46 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

Fajny ;)

ocenił(a) film na 7

Nie wiem jak wam ale mi się podobał film xD
I dla tych co krytykują: to powiedzcie jak można w 2.30 min zrobić całą książkę....film jest naprawdę dobry z momentami śmiechu (Ron i jego partnerka)i chwilami grozy (gdy Harrego chwyciło go to coś za ręce;p)

Szkoda było Dumbledora ;(

Pozdro for all ;)

Robertul

Według mnie ten film to chyba jest najlepszym z całej sagi. NAjpierw myślałam, że Komnata tajemnic, ale teraz to Książę Połkrwi.
Film do śmiechu, strachu i płaczu. WSPANIAŁY ;D

Wzruszyłam się w momencie, gdy wszyscy wyciągnęli różdżkii pokazali panią Pomfrey zapłakaną ;( Ryczałam jak bóbr ;( Nie no bez przesady ;) ale świeczki miałam.
Ekstra efekty specjalne, a co do muzyki, to przez cały film miałam dreszcze i gęsią skórkę.

Bardzo mi się podobał film, a zwłaszcza moment gdy Harry był pod wopływem Felix Felicis. Zachowywał się jak żul. To było świetne ;D

Według mnie cała trójka: Daniel, Rubert, Emma zagrali najlepiej ze wszystkich części ;D

Co do dubbingu (nie przepadam za nim) był nawet nawet. Świetnie wyszła ta scena z fELIXEM ;D

SUPER FILM. Polecam. NIe zamarnowana kasa ;D

xxxppaauullaaxxx

Także polecam. I także śmiem twierdzić, że jest najlepszy.

ocenił(a) film na 7
Robertul

A oni po śmierci Dumbledora podnosili różdżki po to aby znak Voldemorta zniknął....????

I fajny był film i koniec !!!!

Robertul

Genialny... arcydzieło !
jak to na Pottera przystało ;p

ocenił(a) film na 1
tralallalala

"Genialny... arcydzieło !
jak to na Pottera przystało ;p"
co do pierwszego wiersza: smiem twierdzic ze inaczej rozumiemy slowo "genialny" czy tez "arcydzielo"..
co do drugiego wiersza: nie wiem czy sie smiac czy plakac.. :<

andrew_20

Jak ty to interpretujesz to już naprawde nie mój interes...
Chyba każdemu podoba się coś innego... A po za tym byłam na tym filmie dwa razy i tyle samo razy czytałam książke... więc... chyba moge wyrazić swoią opinię?

ocenił(a) film na 7
Robertul

Racja jak superancki ja całą reszta xD
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!