Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 326 tys. ocen
7,5 10 1 325770
6,0 46 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

Rozszerzenie zostało potwierdzone oto link http://www.filmweb.pl/Warner+szykuje+rozszerzone+wersje+%22Harry%27ego+Pottera%2 2,News,id=53628

kamilx98

Natomiast na tej stronie pisze, że film będzie miał 30 dodatkoeych minut filmu : http://www.leakylounge.com/Harry-Potter-Extended-Edi-t57802.html

ogierer

Ta wiadomość co dałeś jest z 2007 roku.

kamilx98

hehe nie zauważyłem :D

ocenił(a) film na 4
kamilx98

Przecież to nowy news, z dzisiaj.
Skoro ma być aż o 7 minut dłuższy, tzn, że jest to wersja dawno dostępna w sieci na funedit.org
Czyli nie jakieś tam wydłużanie w nieskończoność, bo niby skąd wzięliby materiał?

Lord_Satham

czyli zostaną dodane tylko sceny usuniete...myslałem ze dostaniemy cos wiecej

Lord_Satham

Chodziło o to że ten news co dal ogier jest z 2007r.
A ten co ja dałem jest oczywiście z dzisiaj.

kamilx98

beznadzieja.. 7 minut ;/
To jest tak tylko kurcze że wycieli z dvd cd2 i tyle? no bez kitu to jest głupie! Ja jakoś nie doczytałem się w innych stronach że ma być dodane tylko 7 minut ;///

michaelloxd

Może nie będzie tylko 7 minut bo na Snitch Seeker była wiadomość i nic nie wspomnieli o tym o ile się przedłuży.
http://www.snitchseeker.com/harry-potter-news/motion-picture-association-america -rates-extended-sorcerer-s-stone-66619/

ocenił(a) film na 4
kamilx98

I to jest właśnie dziwne.
Zamówić już można, ale nie wiadomo CO?

Nie piszę, że to co wydadzą, to będzie jakieś gówno, jakaś ściema.
Ale piszę, że skoro zdecydowali się na coś takiego, to powinni zrobić to porządnie, bo za 3-4 miesiące wydadzą HP6.

Te wersje fanowskie z dodanymi scenami ogląda się super.
Więc jeśli dadzą mi to samo, tyle że z polskim dubbingiem, to co to za łaska?
HP 1 i 2 2dvd są dziś do kupienia za jakieś 40 pln, BR około 80-90.
Mam wydawać ponownie i to na pewno ponad 100 na stary film, tyle że przedłużony o kilka minut...które tak na marginesie widziałem i w org i w pl wersji?
Żart.

kamilx98

Niee napewno nie będzie 7 minut bo to jest GŁUPOTA!!! Idiotyzm no bez sensu. na co 7 minut??? 7 minut było w specjalnej edycji cd2! i na tym polega fanedit.org tu chodzi o coś całkowicie innego więcej tych scen bo nie wytrzymam jak tylko 7 minut ;/////

ocenił(a) film na 5
michaelloxd

Wycięte sceny były też na VHS, tylko że po napisach. Te przedłużenie o 7 minut to tylko taki dodatek, wiele osób chce zobaczyć stare filmy w wysokiej jakości, po to wydają tą wersję.

ocenił(a) film na 4
pklon

Ale na BR już jest HP i to wydany w Polsce, po polsku!!!

Ja nie mam BR, więc jak kupię to tylko z NAPRAWDĘ nowymi scenami.

Lord_Satham

Będzie na pewno więcej niż 7 minut bo tylko na film web są takie informacje.A inne strony nic nie wspominają o przedłużonym czasie.

ocenił(a) film na 4
kamilx98

Cytuję:
"W 2007 roku Warner Bros. informował, że rozszerzone wersje filmów mają być dłuższe od oryginałów o około 30 minut, a każdy z boxów składać miał się z 4 płyt: na jednej z nich miała znaleźć się oryginalna wersja filmu, na drugiej rozszerzona, a na dwóch pozostałych specjalne dodatki. Premiera pierwszego z wydawnictw, boxu z "Kamieniem filozoficznym" miała odbyć się w połowie 2008 roku."

Miała, ale się nie ukazała - ciekawe dlaczego?