Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 326 tys. ocen
7,5 10 1 325782
6,0 46 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

Komu podobał się ten badziewny film i co byo w nim tak świetnego??? Ja go nie ogarniam, a jeśli komuś nie podobał się to dlaczego i które sceny najgorsze?? Ja byłam na nim w kinie i wyrzuciłąm 13zł w błoto i w dodatku musiałam się męczyc prawie 2 godz. w kinie. Jedyny pozytyw jaki wyniosłam z sali kinowej to było obejżenie zwiastuna Sherlocka Holmsa w dobrej wersji... Bleeeee!!!! Jak mi się ten film przypomina to rzygac mi się chce!!!! Pomocy!!! Niech ktoś zniszczy wszystkie filmy z HP w roli głównej!!! Spalmy te heretyczne nagrania!!! Ale zaraz będą się ansz czepiały napalone 11 latki, które z kina wychodziły z mokrymi majtkami i ze strachu i z podniecenia... Bo w końcu Harry jest kai pociągający;/...

ocenił(a) film na 10
DarkPhoenix

no i powiedz mi, po co pisać takie posty?

ocenił(a) film na 5
xxxAnetkaa99xxx

Biedna... Spalmy wszystkie filmy i zostawmy tylko te, które mają ocenę powyżej 8. Jeśli kiedyś będzie konkurs na najgłupszy post na filmwebie, to zgłoszę Twoją kandydaturę. Mnie ten film też się nie podobał, ale to nie pierwszy i nie ostatni.

AdamCFC

DarkPheonix, warto zapamiętać ten nick. :D

DarkPhoenix

Może film nie jest rewelacyjny ale za to twoja wiadomość godna pożałowania...

ocenił(a) film na 6
DarkPhoenix

Brrrr... Ale powiało chłodem... Gdzie podziała się wolnośc słowa??

ocenił(a) film na 6
DarkPhoenix

Harry Potter to nie tylko film dla dzieci i nastolatków, które jak powiedziałaś "wychodzą z mokrymi majtkami". To prawda film jest raczej na średnim poziomie, ale nie obrażaj ludzi którym się podobał, bo robisz wiochę z filmwebu!

kiara_94

Popieram! Nie musisz od razu naskakiwać na ludzi, którzy lubią filmy o HP, może nie każda część jest rewelacyjna, ale jeśli masz już coś krytykować to z jakąś kulturą i przyzwoitością, żebyś sie później nie czepiał, że nie ma tu wolności słowa. Gdybyś swoją krytykę napisał w bardziej ''eleganckim'' stylu nikt by się Ciebie nie czepiał. :]