Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 326 tys. ocen
7,5 10 1 325770
6,0 46 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

Te wszystkie wasze cytaty i gadanie w kinie to po prostu żenada. Jak chcecie sobie pogadać o śmiesznych rzeczach, albo innych pierdołach to poza kinem. W dodatku w kinie Helios była zj***** klima. Człowiek nie dość, że denerwował się przez gadających półgłówków, to musiał znosić to w duchocie. Najlepsze cytaty k****, nie wiem po co wy do kina chodzicie.

ocenił(a) film na 6
montanelli

Też ze zdumieniem czytałem jak ludzie zamiast oglądać film, skupiają się na tym co też tam jeden wieśniak z drugim burakiem bohatersko (bo po ciemku) na głos komentuje. Trzeba mieć wyjątkowego pecha żeby trafić na takich gostków od pługa oderwanych, których jedyną szansą zaistnienia jest przeszkadzanie innym widzom głupawymi tekstami. Pewnie później na wiejskim spotkaniu chwalą się "ale błysnąłem intelektem w publicznym miejscu gdzie było więcej ludzi niż na mszy w naszym wiejskim kościółku". Normalnie wywalone pieniądze.

ocenił(a) film na 4
montanelli

takie głośne komentowanie na pewno jest już opatrzone jakimś terminem psychologicznym i znalazło się w wielu opracowaniach na temat zaburzeń emocjonalnych :) pozdrawiam!

ocenił(a) film na 6
montanelli

najbardziej mnie rozwaliły te liczne teksty o "lodach" w kontekście wiązanią sznurówek Harry'emu przez Ginny. sam fakt, że kogoś to śmieszy jest żenujący.

ocenił(a) film na 7
Magrat

Co prawda, to prawda. Całe szczęście miałam spokojny seans.