Czy podobał wam sie Harry Potter??Która postac najbardziej lubicie a którą nie???Piszcie!!!!!!!
Z całej serii moim ulubionym bohaterem jest Severus Snape,lubię też Hagrida,Voldemorta,Dumbledore'a(choć w filmach wolałem Harrisa).trudno powiedzić czy kogoś nie lubię bo przypadł mi do gustu świat stworzony przez Rowling.Ale mogę powiedzić,że odkąd pojawił się Black jakoś nie był jednym z moich ulubionych bohaterów.
Moimi ulubionymi postaciami sa Severus Snape,Bellatrix,Harry ,Ron,ginny.Podobało mi się też jak grała Luna i Lavender .
Najbardziej lubię Rona, Hermionę, Freda i Georga, Zgredka, Lunę i Nevilla a nie lubię Lavender, Ginny, Umbridge, Percy'ego i Mundugusa;\
Jeśli chodzi o książki, to zdecydowanie Remus, Severus, Bella, Malfoy, Luna, Tonks, Syriusz, Fred i George.
Natomiast w filmach patrzę na nich zawsze przez pryzmat aktorów, którzy odgrywają te role i od razu na pierwsze miejsce wysuwają się Severus, Bella i Draco, potem Syriusz, Remus, Luna, Tonks, Fred i George. No i jeszcze tu dodam Rona, bo lubię Grinta ;)
Zdecydowanie Hermiona<książka>. Na pozór ostra, ale tak naprawdę bardzo wrażliwa dziewczyna. Tylko ona nigdy nie opuściła Harry'ego, zawsze dawała mu dobre rady. Harry bardzo polegał na jej zdaniu, może zauważyliście, że często jest tak, że dla Harry'ego ważniejsza jest opinia Hermiony niż Rona<bo Ron miał często zbyt wybujałą wyobraźnię i trochę się to wszystko nie trzymało kupyxD> Zaradna i inteligentna. Trochę przemądrzała, ale i tak jak jej tu nie lubić :)
A w filmie jest dla mnie tylko jeden number one - Bella=Helena, każdy wie dlaczego;)
mój nr 1 to zdecydowanie Severus
zaraz potem Ron i Lucjusz Malfoy
najbardziej nie lubie Hagrida
Z całej serii moimi ulubionymi są:
1 miejsce: Severus Snape i Lucjusz Malfoy
2 miejsce: Draco Malfoy
3. Bella
Nie lubię:
1 miejsce: tego szczura Petera xD
Pozdrawiam.
Snape, Snape i jeszcze raz Snape!!! <3<3<3
No i oczywiście, Lucjusz Malfoy!:D:*
ulubieni?
Syriusz
Lupin
D & L Malfoy
Severus
James(mimo tego ze byly to tylko wpomnienia o nim)
Lordzio Voldzio
bliźniacy
nielubieni...
Ron
Peter Pettigrew
Ginny
Umbrigde(czy jakos tak)
Trelawney
Moi ulubieni: Syriusz, Severus, Lucjusz,Lupin (zwłaszcza w książce), Dumledore (zwłaszcza w książce),Draco, Harry.
Nielubiani: Glizdogon, Narcyza (zwłaszcza w filmie, moim zdaniem kompletna pomyłka), Umbrige, Lilly i James (w filmie)