PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=142402}

Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 324 tys. ocen
7,5 10 1 324042
6,0 61 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

zauważyliście, że z roku na rok (z części na część) nacisk na kampanie reklamowa filmów HP jest coraz mniejszy.
Kiedyś pamiętam były długopisy, ołówki, naklejki, segregatory, zeszyty, autobusy, plakaty, konkursy itp itd.
Ołówki z HP mam do dziś :D
uważam, że to było fajne i powinno powrócić :D

piggy_3

A pamiętasz, jak w telewizji leciał program, coś jakby konkurs wiedzy o HP? Były trzy trzyosobowe drużyny, w przerwach między pytaniami występował iluzjonista itp ;) Chyba Edyta Jungowska prowadziła. Fajne było, lubiłam oglądać.

Myślę, że teraz po prostu HP jest tak znany, że nie trzeba go reklamować ;)

ocenił(a) film na 8
snowdog

Też mi się tak wydaje. Gadżety nadal są dostępne, ale nie ma takiej potrzeby kampanii.

ocenił(a) film na 6
sicksister

Ja kilka lat temu sama kupowałam notes Harry'ego i posiadam jeszcze koszulkę. Więcej gadżetów nie widziałam, a chciałabym:)

ocenił(a) film na 8
snowdog

Ten program, to bodajże 'Zamek Czarodziejów', a ten iluzjonista to Maciek Pol ;p
też to oglądałam xd

ocenił(a) film na 7
piggy_3

też chciałabym koszulkę HP ;p

<za krótkiii>

Monikk_

Ja też :D Ale dziwnie bym wyglądała, za stara jestem na noszenie koszulek HP ;) (chociaż z drugiej strony Rupert na którejś premierze był w takiej koszulce :P )

Ale w gimnazjum miałam ołówek, kolega mi na lekcjach zabierał i strzelał nim zaklęciami do ludzi :D

ocenił(a) film na 7
snowdog

Harry miał swoje 5 min ale nic nie jest wiecznie na topie - patrz np pokemony :)Oczywiscie kazdy go kojarzy ale szału już nie ma.