Z filmów jest to jak narazie najlepsza częsc..a ja juz zniecierpilwością czekam na Czre i Zakon który jest moim ulubionym tomem
co prawda nie miałam niestety jeszcze okazji obejżeć trzecia czesc tego filmu(chociaz BARDZO tego pragne)i naprawde robie wszystko,zeby tego dokonacto jednak wpelni wierze ci co do twojej wypowiedzi i to dalo mi jeszcze wieksza mobilizacje do obejrzenie ga za wszelka cene(chociaz nie wiem,czy mozna miec jeszcze wieksza)POZDRAWIAM!!!!!:)
powiem ci ze ten 3 film skopali jest troche denny
poszedłem do kina zabczysc swoich ulubionych aktoruw Emma,Rupert szczegulnie dla emmy :D
Ciesze się że poznałes ten film...ja powiem jedno..troche za bardzo pozmieniali..przez co film za dobrym sie nie stał
Mi się ta część najbardziej podobała. Pewnie dlatego, że Dan, Rupert i Emma nie wyglądali już jak maluszki :) Wolę patrzeć na przystojniaków mlodziezakow a nie na maluchow. Dla zainteresowanych powiem ze jest juz informacja ze HP i Czara Ognia wejdzie na ekrany kin (nie wie czy w Polsce, ale pewnie gdzie indziej - w Polsce bedzie pozniej).....
CZARA OGNIA WEJDZIE NA EKRANY KIN JUŻ 18 LIPCA!!!!!!
moim zdaniem, niejest to najlepsza czesc. przypomina, a właściwie powtarza 1 i 2 cześć. wogóle niespełniła moich oczekiwań co do wydarzeń opisanych w ksiązce. Mam nadzieję że Harry Potter i czara ognia bedą najlepsza cześcia sposród doytchczasowych.