Harry Potter i więzień Azkabanu

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
2004
7,7 427 tys. ocen
7,7 10 1 426555
7,6 54 krytyków
Harry Potter i więzień Azkabanu
powrót do forum filmu Harry Potter i więzień Azkabanu

Azkaban

ocenił(a) film na 8

Z filmów jest to jak narazie najlepsza częsc..a ja juz zniecierpilwością czekam na Czre i Zakon który jest moim ulubionym tomem

użytkownik usunięty
Viggo_2

co prawda nie miałam niestety jeszcze okazji obejżeć trzecia czesc tego filmu(chociaz BARDZO tego pragne)i naprawde robie wszystko,zeby tego dokonacto jednak wpelni wierze ci co do twojej wypowiedzi i to dalo mi jeszcze wieksza mobilizacje do obejrzenie ga za wszelka cene(chociaz nie wiem,czy mozna miec jeszcze wieksza)POZDRAWIAM!!!!!:)

użytkownik usunięty

powiem ci ze ten 3 film skopali jest troche denny
poszedłem do kina zabczysc swoich ulubionych aktoruw Emma,Rupert szczegulnie dla emmy :D

ocenił(a) film na 8
Viggo_2

Ciesze się że poznałes ten film...ja powiem jedno..troche za bardzo pozmieniali..przez co film za dobrym sie nie stał

Viggo_2

Mi się ta część najbardziej podobała. Pewnie dlatego, że Dan, Rupert i Emma nie wyglądali już jak maluszki :) Wolę patrzeć na przystojniaków mlodziezakow a nie na maluchow. Dla zainteresowanych powiem ze jest juz informacja ze HP i Czara Ognia wejdzie na ekrany kin (nie wie czy w Polsce, ale pewnie gdzie indziej - w Polsce bedzie pozniej).....

CZARA OGNIA WEJDZIE NA EKRANY KIN JUŻ 18 LIPCA!!!!!!

ocenił(a) film na 7
Viggo_2

moim zdaniem, niejest to najlepsza czesc. przypomina, a właściwie powtarza 1 i 2 cześć. wogóle niespełniła moich oczekiwań co do wydarzeń opisanych w ksiązce. Mam nadzieję że Harry Potter i czara ognia bedą najlepsza cześcia sposród doytchczasowych.

użytkownik usunięty
Viggo_2

podobno w filmie harry w ostatniej częsci zginie ale nic nie wiadomo!