Harry Potter jest po prostu beznadziejny, zarówno książka jak i fim. Są o wiele lepsze filmy niż takie bajeczki dla dzieci np. "Dzień niepodległości" lub "Szeregowiec Ryan".
nie znasz się na rzeczy!!!
to skandal!!!
jeśli masz jakieś wąty do Harrego to nie wtrącaj swojego ogromnego nochala do tego forum!!!
rozumiem, można go nie lubić, ale nie rozumiem dlaczego ktoś, kto go nie lubi, wchodzi na strony o nim!!!
jeśli nie lubisz takich rzeczy, to poprostu omijaj te strony z daleka!!!
Paula i Justyna
Nie rozumiem, po co wy się denerwujecie... Chce pisać-niech pisze. Wyraził własne zdanie i TYLE. Po to właśnie jest to forum prawda? I musze przyznać, że bez negatywnych opinii o Harrym to forum nie miałoby żadnego sensu, bo każdy pisałby tylko ,,bla bla - a mnie sie podobało''. Mnie osobiście HP się podoba, ale rozumiem, że nie wszystkim musi... Pozdrawiam.
P.S.: Szeregowiec Ryan jest niezły.
NIE NO WY ANTY MNIE DOBIJACIE ! NIE MACIE ZADNYCH ARQ I WYJEŻDŻACIE Z TAKIM CZYMS......MIGOTKA NP. UDAJE WIELKA D...PE A POTEM PRZY PIERWSZYLESZY, KTÓRY JEST W TEMACIE JEJ UKOCHANEJ PODBNO LITERATURY PIĘKNEJ OD RAZU JĄ ZAGINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WYPIER....LAC MI STĄD, NIE ZNACIE SIE I KLIKACIE BEZ ROZUMU !!