Harry Potter i więzień Azkabanu

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
2004
7,7 427 tys. ocen
7,7 10 1 426552
7,6 54 krytyków
Harry Potter i więzień Azkabanu
powrót do forum filmu Harry Potter i więzień Azkabanu

Myślę,że film jest bardzo dobry,podabało mi się w jaki sposób została przedstawiona wioska Hogsmeade.W przeciwieństwie do drugiej i czwartej części filmu"Harry Potter"ta nie ma tak ponurej scenerii.Hardodziob był bardzo rzeczywisty podobnie jak wilkołak.Uważam,że Dementorzy byli najbardziej przezemnie upodibaną w tym filmie postacią.Muszę przyznać,że ten film najbardziej podobał mi się ze wszystkim.Moja ocena to 9/10.Odjęłam punkt,ponieważ jak dla mnie troszeczkę za mało efektów specjalnych.

ocenił(a) film na 10
Szati_4

zgadzam się z Tobą mi tez najbardziej podobał sie ten film i w ogóle ksiązka :) bardzo lubie postac Syriusza i nie podoba mi sie to co zrobiła z nim pani rowling mam nadzieje że on jakoś wróci w 7 cześći przeciez on nie dostał Avada tylko wpadł za zasłonę :)

ocenił(a) film na 10
Szati_4

Film był świetny, ja daję 10/10 :D. Jak by było za dużo efektów specjalnych to by ten film nie był taki odjazdowy :). Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
Szati_4

To nie efekty czynią ten film tym czym jest,gdyby tak było to robienie znakomitych filmów stałoby się banalne.Efekty pomagają według mnie osiągnąc końcowy efekt ale nie decydują bezpośrednio o jakości samego filmu.
Co do Hogsmeade to zgadzam się w 100%-wioska była idealna ,szkoda że nie ma teraz takiej zimy u nas.
Pozdrawiam