Harry Potter i więzień Azkabanu

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
2004
7,7 427 tys. ocen
7,7 10 1 426566
7,6 54 krytyków
Harry Potter i więzień Azkabanu
powrót do forum filmu Harry Potter i więzień Azkabanu

Słuchajcie, wpiszmy kina, w których znaleźliście wersje z napisami, żeby ułatwić życie innym!!!
Ja wpisuję kino "Kosmos" w Katowicach, seans o godz. 20.00

ocenił(a) film na 9
Liv_and_Let_Die

Warszawa:
Cinema City Mokotów 17:45, 20:45
Multikino KEN 16:30, 19:30

ocenił(a) film na 9
Liv_and_Let_Die

Helios - Wrocław i w tym samym mieście podobno również Cinema City

Liv_and_Let_Die

Kraków -tylko Multikino....................................................................

Liv_and_Let_Die

A co do godzin, to o 16.30 i 19.30. Zresztą -można to dokładnie sprawdzić na www.kino.krakow.pl

Liv_and_Let_Die

No dobra. Sprawdziłem na Stopklatce. Niech stracę ten czas. W koncu: Fani Pottera łączcie się! To pełna lista kin w Polsce, w których można oglądać Pottera w oryginale:
Multikino – Kraków, Warszawa
Kinoplex – Gdańsk
Kinepolis – Poznań
Helios – Wrocław
Cinema City – Wrocław, Warszawa (Galeria Mokotów)
Kosmos – Katowice
Nie wiem, co to jest Kinoplex, Kinepolis, czy Kosmos, ale w reszcie chyba szybko te kopie nie znikną. Co do godzin -w Krakowie: patrz wyżej. Reszta -nie wiem.

Liv_and_Let_Die

Oczywiście najlepiej będzie wpisywać SPRAWDZONE przez Was kina i seanse, bo doświadczyłam już, że informacje w necie lub zasłyszane bywają błędne (patrzcie mój poprzedni temat o napisach w Multikinie...)

Liv_and_Let_Die

Stopklatce można chyba wierzyć. Zresztą -Multikino w Krakowie sprawdziłem. Jest kopia z napisami.

użytkownik usunięty
Davus

Multikino w Krakowie sprawdzone jak najbardziej. Właśnie się wybieram na 19:30. Jest też o 16:30. Prawdopodobnie będą też jeszcze grali wersję z napisami w przyszłym tygodniu, ale tego na razie na 100% nie mogę potwierdzić.

Liv_and_Let_Die

Kinoplex Gdańsk to jedyne kino w trójmieście wyświetlające film z napisami jak najbardziej sprawdzone