Harry Potter i więzień Azkabanu

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
2004
7,7 427 tys. ocen
7,7 10 1 426566
7,6 54 krytyków
Harry Potter i więzień Azkabanu
powrót do forum filmu Harry Potter i więzień Azkabanu

W tym filmie zabrakło mi wielu elementów dość warznych...Takich jak np. to że Snape nie przeczytał tych jakże inteligentnych napisów Lunatyka, Łapy i reszty, że nie było drugiego meczu Quidditcha gdzie Malfoy się przebrał...a jak już były niektóre momenty to dziwnie poprzekręcane i jakoś mi nie pasowały te wymyślunki reżysera..np. Harry za późno dostał Błyskawice..wilkołak wyglądał jak Golum.. Przed cofnięciem się Harrego i Hermiony patronus miał kształt, a juz za drugim razem nie miał...Zabrakło mi powrotu pociągiem do Londynu i tego że Harry dostał list od Syriusza...i jeszcze kilku rzeczy mi zabrakło, a w tych ukazanych były błędy.. Jako fanka Harrego Pottera jestem zawiedziona tym filmem. I uważam, że chyba jednak powinni zmienić reżysera..Alfonso się nie sprawdził. A i wogóle czy on przeczytał książke??????? Bo odniosłam wrażenie że nie...

sadasdxdcsc

no bo maja zmienic reżysera... bedzie nim Mike Newel... czy jakos tak... (no ten co nakręcił "Uśmiech Mony Lisy")- nie chce mi sie teraz sprawdzac... ;)