Harry Potter i więzień Azkabanu

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
2004
7,7 427 tys. ocen
7,7 10 1 426552
7,6 54 krytyków
Harry Potter i więzień Azkabanu
powrót do forum filmu Harry Potter i więzień Azkabanu

Ale i Tak Fajna Ale najmniej ją lubię!! Bo trochę zejabana jest... Taka Sztuczna!! Ale Efekty Fajne i Straszniejsza od 1 dlatego dałem ją przed Kamieniem filozoficznym.

PussyCandy

Człowieku:
Po pierwsze, jak masz w miejscach publicznych używać swojej łaciny to od razu najlepiej wskocz do miejskiej oczyszczalni ścieków i nie pisz nic.

Po drugie: co juz najbardziej mnie rozsmieszyło: piszesz "najgorsza" a dajesz 8/10 - negujesz sam siebie!!! Ocena 8 to o ile sie nie mylę ocena dobra lub bardzo dobra, ocena "najgorsza" to ocena 1 lub 2 a ty dajesz 8/10 a piszesz najgorsza, kompletna bazmyslność.

ocenił(a) film na 10
PussyCandy

Daje 8 bo Zakonie Feniksa dałam 10 Czarze Ognia też 10 Komnacie Tajemnic 9 i Kamieniu dałam 9 a najgorsza bo tej dałam 8 !!

PussyCandy

z tego co napisałeś jasnow wynika że najgorsza ocena a 8/10 to bardzo dobry.
Oto nieumiejetne sprecyzowanie tematu

ocenił(a) film na 10
PussyCandy

ty jesteś jakiś ciemny !! mówię ze ta cześć najmniej mi się podobała ale i tak jest super dlatego osiem bo KF dałam 9 KT też 9 a pozostałym dwom 10!!
Najgorsza bo mi się najmniej podobała Ludzie!!! Czy to tak trudno zrozumieć!!

PussyCandy

źle zatytułowałeś tytuł to teraz sie nie dziw że są niejasności, nie każdy wiedział co masz na mysli

ocenił(a) film na 10
PussyCandy

Ja jakoś rozumiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czara_Ognia

no to jest was dwóch!!!
------------------------

ocenił(a) film na 10
PussyCandy

Jak to ładnie określił Eufegeniusz Doubtfire: Negujesz sama siebie. Najpier piszesz że film jest sztuczny, a zaraz potem, że efekty są fajne. piszesz, że film był kiepski (Twojej oceny nie będe w to mieszać, boto już osobna historia), a za chwilę, że był fajny... To troszkę nielogiczne nie uważasz?

Maarit

do autora: widzisz i juz są problemy żeby zrozumiec twój temat.

Maarit

Maarit

ocenił(a) film na 6
PussyCandy

Ale z was sromy!Tylko kłócić się umiecie? Jemu chodziło że HP WA jest wg. niego najgorszą z części Harrego.Jesteście upośledzeni że tego nie łapiecie?

Hugh_Hefner

zapewne każdy rozumiem o co mu chodziło.Ale napisał to w taki głupi sposób, że zaprzecza sam sobie! i nie obrażaj inny, że są upośledzeni!

mj184

no właśnie, temat jest źle zatytułowany, może wystarczyło zamiast słowa "najgorsza" dać słowo "najsłabsza" albo w ogóle napisac cos w stylu "ze wszystkich części HP ta jest najsłabsza". Ktoś kto czyta pierwszy raz nie dziwie się że nie rozumie (ja tez nie zrozumiałem ale już wiem o co chodzi) bo słowo "najgorsza" dosyć często jest używane przez antyfanów którzy bluzgają na film. Poza tym autor nie dał punktu odniesienia do słowa "najgorsza", bo nie wiadomo czy najgorsza ze wszystkich czy najgorszy film. Do tego dochodzi słowo negujące wyraz "najgorsza", słowem tym jest tu akurat wystawiona ocena 8 która według skali oznacza "bardzo dobry" i stąd są niejasności, a jak powiedziałem, nie każdy jest jasnowidzem i wie co poszczególne osoby mają na myśli, poza tym i w samym pierwszym poście nie wiele zostało wyjasnione z tematu.
I jeśli ktoś nie rozumie to napewno nie jest upośledzony

ocenił(a) film na 7
PussyCandy

Wez milcz dziecko nie chce mi sie nawet czytac calego tematu. Prosze Cie zrob cos dla filmow nie wypowiadaj sie na ich temat bo zal czlowieka bierze. A jak ktos wejdzie w Twoj profil to moze sie przekrecic. Nie bede juz komentowal czego sluchasz i co lubisz ale radze Ci nie przyznawaj sie publicznie i skoncz komentowac filmy madrzejsze od czegos typu " Zbuntowany Anioł " czy " Paloma " . Brak juz mi slow ehhh skad sie biora takie lebiody :/

ocenił(a) film na 7
PussyCandy

Dodam jeszcze jedno sam osobiscie przeczytalem wszystkie jak narazie czesci Harrego Pottera, uwazam ze ksiazka jest swietna, ale tez nie potrafie pojac jak jakiejkolwiek ekranizacji tej ksiazki mozna dac ocene 10/10... Owszem filmy sa dobre niektore bardzo dobre no ale ludziska ( to do konkretnej osoby ) opamietajcie sie ARCYDZIELO - no co to slowo moze oznaczac ; "Arcydzielo - dzielo doskonale, wybitne, znakomite" . Jak do cholery jasnej ten film mozna nazwac Arcydzielem co on zas oba niesie po za ciekawa przygoda mila do poogladania. Fakt opowiada oo przyjazni, oddaniu i te sprawy ;]. Ale do arcydzielo mu brakuje i to duzo. Wiem ze jednym postem i tak nie zmienie pewnie zdania co niektorych. Tyle ode mnie na ten temat. Nie chcem i nie chcialem nikogo obrazac no moze poza zalozycielka tematu, jestem zdania ze dla osob o takich zainteresowaniach, gustach muzycznych i wiedzy sa inne serwisy internetowe. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
Wojt4s

srki za literowki, pisane pod wplywem emocji :)

ocenił(a) film na 7
Wojt4s

AHHAAHHAHAHAHA jeszczo jedno, nie moglem sie powstrzymac sprawdzie jakie ona filmy ocenila na 10 ( ptrzyklady "Swiadek Koronny" , "Magda M", "Nigdy w zyciu", "Maska" , "Wredne dziewczyny" ) TOTALNE ARCYDZIELA SWIATOWEGO KINA.

Wojt4s

|"no ale ludziska ( to do konkretnej osoby ) opamietajcie sie ARCYDZIELO - no co to slowo moze oznaczac ; "Arcydzielo - dzielo doskonale, wybitne, znakomite" . Jak do cholery jasnej ten film mozna nazwac Arcydzielem co on zas oba niesie po za ciekawa przygoda mila do poogladania."|

Każdy ma swoje zdanie. Inni oceniają np Mode na Sukces że jest arcydziełem a inni Harrego Pottera. Szkoda że niektórzy nie potrafią się powstrzymac od wulgaryzmów (autor tematu) a takie opinie jak np autora tego tematu nie dość że kompletnie nierozumne to jeszcze na najnizszym poziomie. Co nie zmienia faktu że film zasługuje na 10/10, film! a nie film w porównaniu z książką (bo wiadomo że książka w takiej sytuacji będzie zawsze lepsza)

PussyCandy

Dla mnie też najgorsza jak dotychczas,ale to nie znaczy,że kompletnie zła ;) Zdawało mi się,że Ci,co nie przeczytali książki,nie połapią się w tym.
Głupio,że zmienili scenerię. No i Lupin mi się nie podobał. Zupełnie inaczej go sobie wyobrażałam.