Harry Potter i więzień Azkabanu

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
2004
7,7 427 tys. ocen
7,7 10 1 426555
7,6 54 krytyków
Harry Potter i więzień Azkabanu
powrót do forum filmu Harry Potter i więzień Azkabanu

O ty!!!

ocenił(a) film na 10

Wiesz co migotka,powiem ci jedno.Jeżeli masz zamiar krytykować harry'ego to lepiej albo sie nie wypowiadaj lub poprostu nie odwiedzaj tej strony!

mat_7

i zalozyles ten temat tylko po to zeby jej to przekazac? ^^.............

ocenił(a) film na 10
chinese_bomb

Tak i co z tego?Może coś ci to przeszkadza?No powiedz!

mat_7

hahaha, no przeszkadza i to bardzo xDDD i wlasnie ci to mowie :P rownie dobrze moglbys odpowiedziec na jej temat a nie robic osobnego xP

ocenił(a) film na 10
chinese_bomb

ja tam sie z tobą zgadzam mati. wkurza mnie ta migotka: " prosze, tylko bez wyzwisk"! haha. co to ma być? jesli nie lubi harrego pottera to go pewnie dokladnie nie czytala (jesli wogóle czytala). a moze przestala czytac po pierwszych trzech rozdziałach???

mrocha2

A co ma do tego dokładne czytanie książki?

Ghetto

A może czytała i jej sie nie spodobała. Skad wiesz? I po co się rzucać. W końcu po to jest forum, żeby wyrażać opinie.

Sugar_and_Spice

rownie dobrze mati ja moge zalozyc temat i napisac tak :

Wiesz co mati,powiem ci jedno.Jeżeli masz zamiar dobrze mowic o harrym to lepiej albo sie nie wypowiadaj lub poprostu nie odwiedzaj tej strony!

Powiedz mi co ma to za senas?? to ze Tobie sie cos podoba to zabierasz prawo do odmiennego zdania innym??

mat_7

Człowieku ja większej głupoty robiącej dziecią papki z mózgu nie widziałem!!! Wez pomysl co to za dzieci inspirujace sie tymi kretynami.... jak beda skakac z okien na miotlach to bedzie ich głupota co???? albo jak beda jesc zaby czy cos w tym stylu????????????

PS. Moim zdaniem to jedna wielka bezsensowna głupota i robienie z dzieci debili, dzieci powinny oglądac filmy typu bambi albo cos :) (wszyscy do 15 roku zycia, bo gimnazjum to tez dzieci, a jak mi tkos powie ze sie myle to dostanie z trepa), dla ludzi ambitnych polecam takie filmy jak LOTR, Troja, Gladiator, a wiecie dlaczego??? bo te filmy przynajmniej nie ukrywaja reali rzadzacych tym swiatem, sama prawda ukazujaca chciwosc ludzkosci i ich wrogosc dla innych.... Ktoś kiedyś napisał ze "nienawiść i gniew są nie godne człowieka" tego trzeba sie wyzbyc z naszego swiata... i koniec bronienia tego ciu..... jakim jest harry potter..... ksiazka moze jest ok, ale film to dno zrealizowane dla kasy i wylacznie kasy......

ocenił(a) film na 10
Mayson

Mayson, czy filmy są tylko dla kasy? Mogły być lepsze ( czary jeszcze nie widziałem więc mówię o pierwszych trzech ) ale ekranizacje są ogólnie ok. A więzień Azkabanu jest znakomity.....

ocenił(a) film na 9
Mayson

Mayson odniosłem wrażenie, że jesteś 40-50 latkiem. Bo tak samo zachowuje się mój dziadek.

ocenił(a) film na 7
mat_7

Mati. Naucz się odpisywać a nie zakładasz już chyba 10 temat w którym jest odpowiadz na pytanie do kogoś.

ocenił(a) film na 10
Szajba

Ja umiem sie wypowiadac cyba ty nie umiesz i nie wiesz co to jest harry potter!

mat_7

można prawie każdej książce zarzucić, że uczy dzieci czegoś negatywnego. to rodzice są od wychowywania a nie książki!!!
najlepiej odrazu powiedzcie dziecku, żeby nawet przestało marzyć, bo świat jest przerażająco prozaiczny i marzyciele nic nie osiągną.

ocenił(a) film na 7
misiullka

Brońmy Harrego przed jego wrogami! Przed wielbicielami dobrej literatury! Przed wielbicielami dobrych filmów! Przed krytykami i krętaczami! Brońmy Harrego przed jego wrogami!!!

ocenił(a) film na 5
marlon

" Brońmy Harrego przed jego wrogami"-było dwa razy ^^'
PS(do założyciela): Nie mogłeś po prostu wypowiedzieć się w jakimś temacie Migotki, tylko musiałeś zakładać oddzielny?

ocenił(a) film na 7
mat_7

"Ja umiem sie wypowiadac cyba ty nie umiesz i nie wiesz co to jest harry potter!"

Nie pokazujesz nam tego, że umiesz się wypowiadać. Piszesz 10 już chyba temat, który był kierowany jako odpowiedz na czyjąś sugestie. A ja niby, czemu się nie umiem wypowiadać?? Napisz, dlaczego tak uważasz. A w sprawie czy wiem, co to Harry Potter czy nie to, nie jestem zafascynowany tą historią jak ty. Nie czytam książek, nie widziałem nawet do końca trzeciej części. Dajmy na to, że nie wiem, co to Harry Potter. I co jestem gorszy od Ciebie?? Jak zamiast Harrego wole Gwiezdne Wojny. To jest dopiero historia. Genialna wyobraźnia ludzka. O niebo lepsze niż Harry Potter.

Szajba

omg...ludzie wy serio macie problemy z blachego powodu musicie sie kłócić dajcie se na luz ;] !! A tak apropo filmu - dobry :P

mat_7

sorry, że się wtrącam. widzę że temat jest zaadresowany do 'migotki', ale.. nie możesz jej zabronić krytykowania czegokolwiek.
to jest wolny kraj i każdy ma prawo do wyjawiania swoich poglądów.
pozdro

ocenił(a) film na 10
Myore

w sumie to masz racje ale ona robi furrorę na każdym forum .Albo loknij se na forum wladcy pierścieni tam też tak będzie i ona tylko robi zamieszanie!!

ocenił(a) film na 1
mat_7

Ojej, nie ma cżłowieka na forum od póltorej roku, a tu takie zamieszanie... bynajmniej nie przeze mnie wywołane.
Post na forum był moją opinią, którą uzasaniłam i której do dziś nie zmieniłam. Forum jest po to, żeby wyrażać opinie, z czego korzystam.
Sprawdź w słowniku, co znaczy robić furrorę, bo to chyba nie pasuje do kontekstu;)
A poza tym, nikt nie każe wam na posty odpowiadać. A krytykowanie moich gustów, których najwidoczniej nie znasz... cóż, dopowiedz sobie, jak mogłabym dokończyć zdanie.
Do zobaczenia za kolejne 18 miesięcy.

ocenił(a) film na 1
mat_7

buhahahaheheheh ale sie tutaj sumialem... "brońmy harrego, Bronmy dobra litelature...":D tssss muhuhuheheheho rany harrego pottera nie wiem ktora czesc ogladalem ale jakas ogladalem niestety nie do konca bo nie dlaem rady sie dluzej oglupiac:P o rany... ide go na 1 ocenic a co mi tam:D

ocenił(a) film na 10
RocknRoll

no jassne chyba twój stary to lektóra którą twoja stara czyta każdej nocy!!