Harry Potter i więzień Azkabanu

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
2004
7,7 427 tys. ocen
7,7 10 1 426566
7,6 54 krytyków
Harry Potter i więzień Azkabanu
powrót do forum filmu Harry Potter i więzień Azkabanu

Przeciesz nawet nie zauwarzyłam że machają gębami i mówią co innego !! Przesadzacie z tym "aktorstwem". Może myślicie że byście zagrali lepiej ? No ile kosztuje jednego aktora odgranie jednej sceny? To nie takie łatwe, wiem to bo mam małe doświadczenie w tej dziedzinie.Lepiej słyszeć po polsku niż czytać jakieś "napisy" ! Ehh ja was wogule nie rozumiem. A, i zdjęcie Emmy przed tem byłó o wiele ładniejsze. :/

użytkownik usunięty
Elly

Powiem skromnie,że jesteś dziwna...W polskim dubbingu(i zawsze jak go podkładają) nie ma żadnych uczuć czy emocji...Bohaterowie wypowiadają wszystko jednym tchem,poza tym te dziecinne głosy...To tak jakby zamiast twojej mamy mówił do Ciebie jakis inny głos-ale pewnie i tak byś nie zauważyła ,że rusza "gęba"....

ocenił(a) film na 9
Elly

Szanowny "Galu Anonimie" ;) z ust mi to wyjołeś, ciągle powtarzam, że podkładane głosy nie wkładają rzadnego uczucia w to co mówią, nie przeżywają tego co dzieje się z bohaterem. No cuż, ale każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania, ja osobiście nie zgadzam się z wypowiedzią Hermiony. Pozdrawiam serdecznie!

ocenił(a) film na 9
Mary_Kate

Ale mają troche uczucia bohatera! Bo przeciesz wogule by nie pokazali jak by było : jestemharrypottermam99latmamokropnegokuzyna czy coś takiego! :P ....:::::EHHH:::::.....