Harry Potter i więzień Azkabanu

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
2004
7,7 427 tys. ocen
7,7 10 1 426583
7,6 54 krytyków
Harry Potter i więzień Azkabanu
powrót do forum filmu Harry Potter i więzień Azkabanu

1. Bardzo nie podoba mi się aktor grający lupina...wyglada jak niepełnosprytny bez obrazy myslę ze brany pod uwage Ewan Mcgregor byłby o wiele lepszy!!!!!Jak oni mogli !!!!
2. Aktor Grający Syriusza- też go sobie inaczej wyobrażałam!! Syriusz to moj ulubiony Bohater... ale myśle że gray oldman go dobrze zagra...tylko wygląd:(
3. Ja nie chce dubingu.. to wszystko traci swoj urok jak obcy ludzie podkłądają głos za naszych ulubionych aktorów!!

zgadzacie się ze mną?

__Magda__

Jasne... w 2 poprzednich filmach dubbing był fatalny :(
a co do aktora grającego Lupina... no to jak juz koniecznie to musiał być David Thewlis, to mogliby go przynajmniej troche inaczej ucharakteryzować... bo wygląda jak jakaś ciota!!

użytkownik usunięty
__Magda__

No niestety, w przypadku huncwotów spece od castingu sie nie popisali...i o ile Gary jeszcze ujdzie (zwłaszcza, ze na pewno odstawi aktorskie mistrzostwo świata) to z Lupinem jest już przegięcie!! Wygląda, jakby był niepełnosprawny umysłowo, pomijając fakt, że Remus też był w miare przystojny. I na pewno nie nosił wąsików a la meksykański łamacz serc !!! Jak ja, zakochana po uszy w Remusie, przeżyję ten seans, to nie mam pojęcia ;D

To byłem ja, Jarząbek ;DDD (zapomniałam sie zalogowac)

użytkownik usunięty
__Magda__

z tym trzecim się nie zgadzam...ja wolę z dubingiem...

ocenił(a) film na 6
__Magda__

to tak jak ja -zakochana w syriuszu, nie wiem jak przezyje ze tak go strasznie postarzali i jets taki... inny niz go sobie wyobrazałam :( lupin dla mnei był przystojny-tak go sobie wyobrazałam... bez sensu kompletnie :( pozatym wole czytać niz słysze.ć jak jacys beznadziejni ludzie podkładają głos za ulubionych aktorów.....

użytkownik usunięty
__Magda__

Co do Syriusza - Oldmana: Gary Oldman jest niesamowicie przystojny, męski i sexowny, ale do tej roli faktycznie ucharakteryzowali go tak, że wygląda jak osatni dupek. Jedno jednak mogę zagwarantować: Gary jak zawsze zagra po mistrzowsku;).

ocenił(a) film na 9

Zgadzam się oczywiście, że Gary jak zwykle zagra po mistrzowsku. Że w charakteryzacji wygląda jak ostatni dupek? No wiesz co?! Dla mnie lepiej być nie mogło. Chyba, że masz jakieś propozycje co do image'u filmowego Syriusza? Chętnie przeczytam :-)

użytkownik usunięty
Lady_Snape

Mam przede wszystkim zastrzeżenia do włosów. Powinny być czarne, proste no i długie. Kiedy usłyszałam, że Gary zagra Syriusza, zupełnie inaczej go sobie w tej roli wyobraziłam. No ale zapomnę o jego wyglądzie, kiedy zobaczę jak gra;))).

__Magda__

Lupin to jest jakaś poraszka. Myślałam że spadne z krzesła jak to zobaczyłam. Syriusz miał długie czrne włosy do pasa - ale ja się nie czepiam "szczegułów". aa z dabingiem zrobie jak w 2 pierwszych częsciach obejrze film w orginalnej wersii

__Magda__

1. Rzeczywiście, aktor grający Lupina jest fatalnie dobrany. Ktoś powiedział że wugląda jak ciota... Nie obrażając tego pana, całkowicei się zgadzam. Zwłaszcza ten wąsik- żałosne. Co do Ewana McGregor'a- miau... byłabym ZA!
2. Gary jako Syriusz napewno zagra świetnie. Co do wyglądu to jest O.K. ale mogliby go lepiej ucharakteryzować.
3. Napisy rulez! Polski dubbing był tak beznadziejny że to się w głowie nie mieści. Zwłaszcza Harry był okropny- bleee! ;P
Pozdrawiam i ściskam wszystkich potteromaniaków

ocenił(a) film na 6
__Magda__

ja sobie wyobrazałąm jeszcze dosc mlodego i przystojnego jak na swoj wiek syriusza i lupina (ludzie oni mają ok 35lat!) a są scharakteryzowani... jeju no jak oni mogli...wiem wiem gary oldman jest dobrym aktorem ale pierwsze wrazenie..... zrestzą ta szopa na głowie.....a lupin to jzu kompletne dno! widziałam jego zdjecia bez charakteryzacji -stwierdziłam z ebedzie wporzadku ale...... z syriuszem to samo...