Mówcie,co chcecie,ale mi się bardzo podoba cała seria Harry'ego Pottera z POLSKIM DUBBINGIEM i możecie sobie narzekac,że to,że tamto...
mnie się podoba tylko Więzień z dubbingiem :)
Taaa jak podadzą Ci grochową to ją zjedz zanim ona pożre Ciebie! :D
Choć wolę oglądać po angielsku, to jednak trzeba przyznać, że np. dubbing do "Komnaty Tajemnic" jest momentami wręcz lepszy (!) od oryginału, czego przykładem może być np pan;] podkładający głos pod Gilderoya Lockharta --moim zdaniem bardziej wyrazisty i komiczny niz samego Kena Branagha. Podobnie jest z Luckiem - Jason Isaacs jest super, ale ironiczny i cedzący przez zęby Artur Dziurman genialnie tę postać ubarwił.
Nie zgadzam się. Nie. Lucjusz ma świetny oryginalny głos, o wiele lepszy od tego polskiego. Nienawidzę dubbingu. Dla mnie to jest po prostu zniszczenie filmu.
oj nie nie tylko nie polski dubbing! :) no cóż ja nie trawię, zwłaszcza głosu Trójki, ale no może i się starają z tym dubbingiem, więc dobrze, że są tacy co go lubią, bo tak to po co mieliby się męczyć :)
Ja już się przyzwyczaiłam do poslkiego dubbingu i nie przeszkadza mi on. Dziwnie się czuję słysząc prawdziwe głosy bohaterów. No cóż... polski dubbing nie jest za dobry, ale przynajmniej możemy coś obejrzeć...
dubbing jest spoko a polski to woogule spoko ale dla czego wszyscy narzekają na 5 przeierz to najlepsza czescc
Kwestia gustu. Mi osobiście 5 część się podobała, choć uwarzam, że film powinien być duuuużo dłuższy i wierniejszy książce.