Harry Potter i więzień Azkabanu

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
2004
7,7 427 tys. ocen
7,7 10 1 426552
7,6 54 krytyków
Harry Potter i więzień Azkabanu
powrót do forum filmu Harry Potter i więzień Azkabanu

Mówcie,co chcecie,ale mi się bardzo podoba cała seria Harry'ego Pottera z POLSKIM DUBBINGIEM i możecie sobie narzekac,że to,że tamto...

ocenił(a) film na 10
Krzysiu011089

mnie się podoba tylko Więzień z dubbingiem :)

Taaa jak podadzą Ci grochową to ją zjedz zanim ona pożre Ciebie! :D

ocenił(a) film na 8
Maly_debil

Uroczyście przysięgam,że knuję coś niedobrego.

Krzysiu011089

Choć wolę oglądać po angielsku, to jednak trzeba przyznać, że np. dubbing do "Komnaty Tajemnic" jest momentami wręcz lepszy (!) od oryginału, czego przykładem może być np pan;] podkładający głos pod Gilderoya Lockharta --moim zdaniem bardziej wyrazisty i komiczny niz samego Kena Branagha. Podobnie jest z Luckiem - Jason Isaacs jest super, ale ironiczny i cedzący przez zęby Artur Dziurman genialnie tę postać ubarwił.

ocenił(a) film na 8
msgamgee

Nie zgadzam się. Nie. Lucjusz ma świetny oryginalny głos, o wiele lepszy od tego polskiego. Nienawidzę dubbingu. Dla mnie to jest po prostu zniszczenie filmu.

ocenił(a) film na 8
Gehenn

Ja uwielbiam dubbing i najczęściej oglądam filmy w polskiej wersji językowej.

Krzysiu011089

oj nie nie tylko nie polski dubbing! :) no cóż ja nie trawię, zwłaszcza głosu Trójki, ale no może i się starają z tym dubbingiem, więc dobrze, że są tacy co go lubią, bo tak to po co mieliby się męczyć :)

ocenił(a) film na 10
Krzysiu011089

Ja już się przyzwyczaiłam do poslkiego dubbingu i nie przeszkadza mi on. Dziwnie się czuję słysząc prawdziwe głosy bohaterów. No cóż... polski dubbing nie jest za dobry, ale przynajmniej możemy coś obejrzeć...

użytkownik usunięty
Krzysiu011089

Ja nie mam żadnych uwag do dubbingu ;);) . Dla mnie jest świetny,

dubbing jest spoko a polski to woogule spoko ale dla czego wszyscy narzekają na 5 przeierz to najlepsza czescc

ocenił(a) film na 8
kamilx98

Kwestia gustu. Mi osobiście 5 część się podobała, choć uwarzam, że film powinien być duuuużo dłuższy i wierniejszy książce.

Krzysiu011089

zgadzam się z tobą że była częsć niewierna książce itd ale i tak mi się podobało