W dwóch pierwszych filmach Harrego Pottera są super zakończenia filmu, a szczególnie w drugiej części. W trzeciej ten film tak jakby sie nie skonczył.Tak to wygląda jakby poleciał na tej miotle i nie miał wrócić.
Zgadzam się, brakuje mi w nim puenty albo chociaż czegoś podobnego do tego, co było w książce. I ten moment otrzymania błyskawicy, ehh :/
zdadzam sie że film naprawde sie różni od książek ale książki zawsze będą górą!!!!!!
ten cały cauron zrobił z filmu karuzelę, jakby się nie znało treści nikt by się nie połapał, nie uważam że powinien ślepo podążać za poprzednikiem, ale też nie powinien obrócić klimatu filmu o 180stopni.
całkowicie sie z tobą zgadzam!!!
ten cauron to jakiś koleś ze przedmieścia który nigdy nie przeczytał harry'ego pottera!!!!!!!!
o ile nie masz ośmiu lat, obejrzyj "I twoją matkę też". potem pisz co chcesz. ale myślę, że pod "jakimś kolesiem z przedmieścia" sie już nie podpiszesz.
Ale gadasz glupoty! Rowling chciala film bardzo wiarygodny! a jak narazie to cuaron zawalil caly serie... mam nadzieje ze ten rezyser od czary ognia nei pograzy tego filmu. a tak wogole to III czesc dla mnei byla najlepsza z tych 3 pierwszych ksiazek bo bylo juz troche grozy i tajmeniczosci wiecej a tu takie dno.. eh...
ale najbardziej to ten film pograzyl POLSKI DUBING!!! TO JEST TRAGEDIA!! ONI TEN FILM OKALECZYLI!!!!!!!! WBILI GWODZ DO TRUMNY!