HAHAHAHA NIE NO NIE WYTRZYMAM!!! Człowieku to jest forum do dyskusji o filmie a nie o twoich pierdołach, jakiś faszystowskich organizacji. Przykro mi ale nie licz żebedziesz miał tu cały świat na liście, może 5 osób (Baska650, Mysto, Elizabeth, i nie pamiętam kto tam jeszcze...)
Współczuję ci że piszesz taki głupoty, to nie świadczy o poziomie normalnym.
Pomysł niezbyt mądry ale zaraz faszystowski? Widać że należysz do "całej postępowej części narodu" dla której każdy kto myśli nie tak jak ty - to faszysta.
bo antyfani są nastawieni do filmów tak jak orkowie w Władcy Pierścieni do Minas Tirith, i aż im ślina cieknie bo nie mają czego oglądać bo wszystko krytykują i wszystkich... żenada.
weź idź się lecz na psychike OAPIe, same gówna tu piszesz, inni mają racje, myślisz że ktoś sie na to zapisze ????!!! jak masz jakieś problemy na tle psychicznym to istnieją psychiatrzy a nie net
ehh..nie rozumiem..co mialo byc smieszne w Twojej wypowiedzi, ze napisales "buhehehe" ? Przeciez kazdy sie moze pomylic:|
Boże ty Mathaus czy jak ci tam jest zachowujesz się jak dzieciak, człowieku
Doomi ma racje, pomyliłam się a ty już robisz z tego afere i wiesz co ci powiem w twoim przypadku MOżNA SIę LECZYC NA PSYCHIKE !!!
Mathus to ty mówisz do muru. Idź się lecz na psyche bo masz uszkodzona i gadasz pierdoły w necie. Szpital waritów otwarty dla ciebie - ty jesteś wogóle człowiekiem? Ja mam wrażenie że u ciebie nie zaszła antropogeneza lub zatrzymała się na poziomie australopitka. Wsółczuć nic więcej: nick głupi i osoba go posiadająca też. Mugol
Wcale nie sadze zeby twój nick był głupi i ty tez...ale skoro sie upierasz to moze niech ci bedzie żeś głupi!Abntropogeneza to mogła zajśc u ciebie (jeszcze w toku).Ja pochodze od Boga!Mówisz że szpital otwarty?? Aha...to dlatego udało ci się uciec!
haha ty sie bałwanie naucz najpierw pisać!! Z tego szpitala to ty uciekłeś ale niedługo trafisz tam znowu. Co za wybitnie niski w hierarhii człek człekokształtno zezwierzecony. Wypij se szałwię i naucz się poprawnie pisac słowo antropogeneza skoro juz musisz go używać, no tak ale ten proces jeszcze u ciebie nie zaszedł więc nie wisz jak to sie pisze... poprost śmiech w hangarze
co to znaczy "wisz"??? niestety nie dysponujesz kreatywnością w tworzeniu docinek.Skąd wogole masz takie tanie teksty"smiech w hangarze"?? Od babci czy z "Podróży za jeden usmiech"?? Pozdrowienia harcerzyku;)
A co cie to obchodzi??????????????
A co znaczy "wogole"????
ALbo "usmiech"??
Nie czepiaj sie o to co ty sam robisz!! No tak ale antyfani często nie posiadają mózgu więc z czym ja tu gadam??
Albo co osle znaczy "Abntropogeneza"??????? No i ja sie teraz wytłumaczysz wytykaczu błędów??? Co za dureń.
Albo co osle znaczy "Abntropogeneza"??????? No i ja sie teraz wytłumaczysz wytykaczu błędów??? Co za dureń.
Nie wyrzucaj sobie że jestes durniem:)
a tak wogole to..........Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości.Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja"
|"Nie wyrzucaj sobie że jestes durniem:) "|
Nie mówię o sobie tylko o tobie ale tak to jest jak nie posiadasz umiejętności czytania i pisania.
Ty... albo zresztą. Przynajmniej nie badź obłudny.
"1:0 I Górnik żegna frajera legła warszawaaa!! Gliwice tylko Górnik lalalalaalalaaaa!!!!!"
tobie już odbija ??? pytam tak z dobroci serca
OO:) Zabolało cie coś??? Zgadłem że brzydka jestes! Przykro mi! Nie martw sie-liczy sie także wnetrze......no czasami sie liczy! Czemu wyzywasz mnie od ch...?? Jestes taka patologiczna czy zazdrośc??
no kochany poprostu byłam pod....wrażeniem, zę napisałeś dla mnie wiersz, to takie słodkie:)ale będę musiała cie zmartwic bo ci on nie wyszedł i we wszystkim sie w nim pomyliłeś :) no cóż takie jest życie, próbuj dalej ale w innm zawodzie. I tak to zazdrośc, kocham cie, nie moge bez ciebie życ, to ty doprowadzasz mnie do takiego stanu...
no kochany poprostu byłam pod....wrażeniem, że napisałeś dla mnie wiersz, no jakie to słodkie:) tylko ten wiersz jst pomyłką, no wiesz napisałeś w nim samą nieprawde, rozumiesz? wiem że dla ciebie jest to trudne, ale nie martw się jeszcze istnieje nadzieja i napiszesz może lepszy, bo gorzej byc już nie może. I tak to była zazdrośc- kocham cię, nie mogę bez ciebie życ. Trzymaj się!
Spokojnie bo zmoczysz mi sie tu! Wiersz nie jest pomylka i dobrze o tym wiesz:) Nie tuszuj tutaj publicznie swojej brzydoty!
Domyślałeś że się mogę... zmoczyc bo wiesz to z własnego doświadczenia....no ale w końcu tak jest z małymi chłopczykami . I z tej twojej gadki o moją brzydocie chce się mi tylko śmiac, nie mnie osądzac czy jestem piękna i takie tam. To, że ty jesteś brzydki nie znaczy że ja też, rozumiesz? napewno to jest ciężkie ale zawsze liczy się też wnętrze człowieka...prawie zawsze. Twoja schizofrenia widze jest w toku bo nigdy mnie nie widziałeś a wygadujesz coś takiego. Zasada jest prosta - jak się o czymś nie wie to się nie wypowiada!
lol kocham takie tematy jak ten ;D;D zawsze po ich przeczytaniu czuje sie lepiej bo wiem ze sa ludzie z ktorymi jest jeszzce gorzej niz ze mna ;p;p ale nie przerywam ciagnijcie dalej temat bo dyskusja "calkiem clakiem" hehe yo
aaa mam propozycje... widze ze musicie sie na kims wyzec i poznecac to mam propozycje.. co powiecie o TP i ich neostradzie hihi mi obnizyli ostatnio transfer z 600 na 100 bez powodu a infolinia zajeta.. to sa powody do zlosci
no też tak myśle, to są prawdziwe powody do złości. Ale prawda jest taka, że Matthauss poprawia mi humor, na serio jak ja czytam jego wypowiedzi to co drugie słowo się śmieje, dobre, dobre...pozdrawiam :)
no tak nie było mnie chwilę a tu sie tak rozgadali... Mathauss tobie już naprawde palma odbija, masz coraz to groźniejsze ataki sepsy!!! Szkoda gadać do chorego, ty masz jeszcze siły pisać?? Ty człowieku nie należysz do zdrowych ludzi!! A wogóle co te twoje wszystkie schizofreniczne posty mają wspólnego z twoją wyimaginowaną organizacją OAP??? Ciebie sie nie da już wyleczyć, ale to taki przypadek widocznie
kompletnie odbiegliśmy od tematu, którym jest harry Potter, no cóż tylko ty pewnie tego nie przyjmujesz do wiadomości, bo schizofrenicy nie myślą. Ta nasza kłótnia już się mi znudziła, więc znajdź sobie kogoś innego. Takie coś jest dobre dla dzieci a przecież ja mam według ciebie 50 lat...:)
Właśnie Matthaus! daj se spokój, idź na forum filmu którego lubisz bo z nami sie tu nie dogadasz, a zwłaszcza używając takiego słownictwa pochodzacego pewnie z twojego przykrego dzieciństwa chyba że nadal jestes w tym okresie...
Ivona jakie pytanie?? Nie moge sie skupić bo ta dwójka ciagle cos tutaj romansuje!
Xneta jak tam hemoroidy? Lepiej coś??
więc powtarzam, co Ci dają te twoje ciągłe wypowiedzi? ta kłotnia. widze żę xneta zmądrzała i zakończyła te bezsensowne pisanie ale ty dalej na nią piszesz, sorry ale zachowujesz się trochę nadpobudliwie. nie chce się z tobą kłócic, tylko dojśc z tobą do słowa, jeśli można
Matthauss widze że nie doszło do ciebie to co powiedziałam więc mówię jeszcze raz :KOńCZE NA TYM FORUM ponieważ z tobą nie nie można dogadac.
widze że chyba z połowa twoich postów została usunięta a ty nadal piszesz jakieś głupoty. Daj se już spokój bo ja już dałam, to już jest nudne
Dokładnie tak. A MAtthauss w odmętach swoich heretycznych plugawych wypowiedziach nawet nie wie co ktoś do niego pisze, jest conajmniej nieogarnięty jak Baska650 (to pewnie małżeństwo), nie wiem czy robi sobie jaja czy naprawde taki głupi jest. Nie wazne. KONIEC TEMATU.
I nie pisz tu Matthauss nic więcej bo sie pograżasz coraz bardziej w swojej głupocie pisanej jak i niepisanej.
KONIEC TEMATU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oj ja sie z wami od poczatku bawie a wyscie chyba se na serio to wzieli:):) Jak koniec tematu to czemu ciagle piszecie!Inny by se dał na wstrzymanie a nie komentował. cicha noc marcad kloc:):D:D
Bierzcie przykład z Inony! Ona nie wyzywa jak wy tylko kulturalnie sie pyta:)Duży plus za Lost i Prison break!
|"Oj ja sie z wami od poczatku bawie a wyscie chyba se na serio to wzieli:):) Jak koniec tematu to czemu ciagle piszecie!Inny by se dał na wstrzymanie a nie komentował. cicha noc marcad kloc:):D:D"|
Ty sie bawisz??? To nie wygląda na zabawę... Tak koniec tematu a ty ciągle cos piszesz! I sam jesteś kloc.
|"Bierzcie przykład z Inony! Ona nie wyzywa jak wy tylko kulturalnie sie pyta:)Duży plus za Lost i Prison break!"|
Ze niby my?? Może ty weź??? Ale to ty zaczełeś i to ty wyzywasz! Opanuj sie człowieczku.
będzie mi brakowało tych wspólnych kótni,waści,docinania sobie...ehh !
Marcad miałes konczyc!:)Miej silną wole!
Ty tez mmiałeś już kończyć?!?!!
|"będzie mi brakowało tych wspólnych kótni,waści,docinania sobie...ehh ! "|
To dobrze że na reszcie zrozumiałeś i sobie stąd idziesz i juz nic nie będziesz pisał, pierwsza mądra decyzja. Zatem żegnamy Cię! Tylko się potknij jak bedziesz stąd wychodził.
A czemu mi życzysz źle?? Żebym sie potknał! I jakie żegnaMY?? tylko ty narazie żegnasz! Czemu uważasz że nie będe pisał??