skoro nie rozumiesz to twój problem. A może troche argumentów?? Śmieszny film??? Dla mnie śmieszna jest osoba która tak pisze...
Boże, każdy ma inny gust, nie jestem nie wiem jaką fanką harrego Pottera ale film moge oglądnąc.
inni np chcą iśc na to do kina noi co ? ich sprawa. ty nie chcesz to nie chodź, proste i logiczne
tak cały ty jesteś argumentem... weź sie puknij, nie lubisz filmu, ok ale chyba nikt cie nie zmusza zebys tu wchodził???
Przeklęci antyfani (oczywiście nie wszyscy)
sama jesteś brzydka jak wiedźma i do tego jełopicą i barania oslicą, satanism.... bosze co za inwalidka!! Weź sie rozbiegnij i walnij w mur diablico
Hahahahahahahahhahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przepraszam...
Ale zawsze jak wchodze na forum HP i czytam komentarze Macrada to wybucham smiechem.
Wyluzuj chlopie! Nerwy w konserwy!;D
|"Przepraszam...
Ale zawsze jak wchodze na forum HP i czytam komentarze Macrada to wybucham smiechem. "|
Komentarz jest odpowiedni do komentarza przedmówcy.
|"Wyluzuj chlopie! Nerwy w konserwy!;D"|
Jestem całkowicie wyluzowany
macrad, dodajesz świetne komentarze :D ;D, masz u mnie plusa + :D Pozdrawiam :)
komentarze jak pisałem są takie na jakie ktoś zasługuje. Poczytaj sobie komentarz osoby która pisała przed mną (coś tam o jełopach)
tóż ( wiem, ze to nie na temat, ale nie moge się powstrzymac) nasza ' kochana" love tom wstawiła na swój blog zdjęcia i podpisała jako swoje, jednak prawda jest taka,że to są fotki jakiejś modelki( gołym okiem to widac), pozatym na stronie fotka.pl znalazłam takie same zdjęcia i jeszcze pare innych tej samej dziewczyny podpisane jako Amelia, a nasza love tom to przecież sara.:)